Fika


Lite fika är alltid bra att ha eller göra med en nära vän,familj,bekant eller kanske en dejt;)
Gårdagens fika va väldigt mysig,mötte upp min fina vän Amina,vi shoppa lite grann,prata om saker som har hänt och skvaller off course,käkade lite smått sen fikade vi på vår favorit plats,drack varm te och fortsatte prata en massa skvaller om allt!:) Alltid trevligt att se henne och vi lovar att ses oftare men lyckas så bra. Vi ses kanske en gång på 3 veckor. Vi måste bli bättre på det och våran bästa excuse är att vi kan alltid fika i stan:).
Jag gillar att fika det är så mysigt och bara trevligt. Speciellt när man träffar nytt folk.Det kan också vara jobbigt t,ex: Man har en dejt och man har ingen kemi med den personen eller något bra att säga så hela fikat blir tråkig och väldigt tystlåten hur rolig kan fikat vara då eller man träffar nytt folk och de sitter och skriker,bråkar eller bara överdrivna och då blir det intealls mysigt utan stressigt istället. Fika är till för alla men de som gillar det de gör det väldigt ofta:)

Dagens lärdom:
Ta inte sådan tid på att se folk som står dig nära.
All tid i världen kan ej ta dig från de du älskar.

Until monday jag ska ha helg nu!!
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C

Ett samtal räcker!


Idag fick men ett samtal som jag har väntat på ett tag nu och äntligen så fick jag det och nu så kan jag andas och dagarna lär gå snabbare. Ibland behövs bara ett samtal för att lugna ner ens nerver,tankar och känslor.
Ett samtal kan säga väldigt mycket och just denna samtalet sa att inget har ändrats,allt är samma och att det kommer att lösa sig och att det är väldigt viktigt att lyssna på hjärtat för den har alltid rätt. Rykten som går är bara skit som vanligt. ett samtal är ett viktigt sätt att kommunicera,genom att höra någon annans röst kan faktiskt säga mycket saker. Kan ta dig tillbaka till minnen du har haft,tillbaka till känslor du har,tillbaka till tankar du vill glömma,tillbaka till trygheten du saknar osv. Så nu mår jag väldigt bra:) Lycklig och mätt.Nu kan jag fortsätta i samma takt fast med lättare hjärta och bekymmer!

Dagens lärdom:
Ta inget alls för givet.
Rykten är alltid skit!
Att tvivla är  rädsla.
Rädsla är bra i kärlek.
Röst ger trygghet.

Jag längtar till fredag!!!!!

Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C

Kvinnor överdriver


Varje kvinna ska överdriva om saker och ting. Men det de mesta ska överdriva om är när mannen gör något utan henn,frågorna vi ställer till oss själva är: Kan jag lita på han? Kan jag lita på att han kan säga nej? Kommer han berätta sanningen för mig? Ska jag lyssna på rykten? Ska jag släppa bort mina negativa tankar och bara låta det va han har inget skäl för att jag göra något dumt? ELLER?
Ush va jobbigt det är,det är inte lätt. Dem man mest litar på kan faktiskt göra misstag,vi är trots allt bara mänskliga sånt kan hända. Man kan aldrig lita på någon till 100% det går bara inte det kommer alltid finns en tvekan plus vi slutar aldrig att lära känna personen vi är med.
Mannen är borta och det enda folk har gjort är att sätta en massa skit i mitt huvuvd. Åhhh han har säkert väldigt roligt,festerna där är ju helt galna,vet du hur mycket kvinnor det finns där och låt han testa sig när han kommer hem,man vet aldrig. Hur ska jag må då en kvinna som är ganska så känslig,blivit sårad äntligen hittat en bra man och nu ska jag börja misstänka saker. JAG GÅR INTE IGENOM DETTA IGEN!!

Morgonen vakna jag med att vilja skriva så resten av dagens lärdom och måndagens händelser kommer sen;)

Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C

Överraskning!!


My new me..
Det va söndagens överraskning
Förs trodde jag inte att det skulle bli av eftersom jag va inte säker på att min habbibi skulle kunna. Men som alltid så ställer han upp och han färgar,klipper samt stylar mitt hår:)
Min underbar vän Raymond går inte att beskriva hur duktig frisör han är:).
He is the SHIT!!!
Han är den enda som får styla mitt hår, jag rekommenderar han fullt ut:)

Älskling jag hoppas du blir glad och vart väldigt nyfiken mohahah
Puss allihopa
sov så gott se ya tomorow nu ska jag sussa och ha min skönhets sömn så jag är pigg och fin imorn:)

Peace,Love And DEVOTION damne it!
XOXO MISS C

Viktiga ord!


Är ord så viktiga att säga? Behöver vi höra vad någon tycker,tänker och känner för att vi ska vara nöjda eller kan vi vara glada med att de visar i handling vad de egentligen vill säga? Vi människor agerar väldigt olika. Vissa har svårt att säga något,de gömmer sig bakom handlingar och när de väl ska sätta ord på deras handling så blir de stumma och kommer inte på rätta ord,vissa det de känner fast i andra ord(springer undan) alltså säger de egentligen inte alls vad de vill få ut ur sig. När man verkligen känner något borde det inte vara lättare att säga då? Att kunna få sin röst hörd är väldigt viktigt,viktigare är de som finns där för att lyssna och ta emot dessa ord. Har vi svårt att säga något på grund av personen som lyssnar? Är vi så rädda för vad någon annan kan tänka sig att säga tillbaka? Om vi inte ta risker i livet hur ska vi då veta vad våra ord kan förändra? Det är inte alltid det bästa att visa man vill ändå höra vissa saker. Vi vill inte gissa oss fram eller behöva fråga vad som händer. Varför är du ledsen? Är du arg? Vill du äta? Är du mätt? Vill du sova? Vill du ha sex? Älskar du mig? Hatar du mig? Så många frågor som vi ibland inte vill ställa utan bara vill höra. Det är bra att man också tänker att det du säger ut i världen komnmer inte alltid ha sitt svar tillbaka eller någon reaktion heller. Det får man ta så länge man känner Ok jag har gjort mitt,lättat på mitt hjärta och nu kan jag gå vidare och känna mer och större.


Tiden rinner iväg!
Tider går undan och man hinner knappt blinka. Mycker händer runt omrking och man känner att ens egna liv sitter still. Tror nog alla känner så hela tiden om inte annat. Vissa får barn,gifter sig,flyttar iväg osv. Man inte hjälpa att tänka,vart har mitt liv tagit vägen och varför börjar inte den också,vad håller jag på med och när ska jag göra de sakerna? Äsh man kan inte ju inte stressa heller,det kommer ju när det är menat eller när tiden är rätt för dig.Ush så snabbt man tänker så,känns det ju som att tiden rinner ännu mer iväg och man gör verkligen ingenting. Sverige är bra på stress och vi stressar mer och mer för varje dag,vi har alltid så mycket att tänka på och så mycket som vi vill göra men ändå känner det inte som att tiden hinner med och ändå planerar vi och ser till att tiden passar men det ska alltid hända något som stoppar det från att hända. Varje år som går så tänker man det här året ska jag kämpa för att det ska bli bra nästa år osv. Har många gånger märkt att det är ingen idé att planera för saker och ting blir inte som du vill,man får försöka vara så realistisk så möjligt och ta saker som det kommer och som det passar bäst för tiden sen löser resten sig eftersom.

Lärdomarna kommer nog mer under veckan men tror nog att dagens inlägg sa mycket;)
Until tomorow
Hope u hade a nice weekend and that the week will be better and warmer!
Peace,Love 6 Devotion
XOXO Miss C

Utmattad!


En hel vecka!!
En hel utmattande vecka har jag haft för mig. Har inte orkat skriva helt enkelt. Jag har jobbat,haft salsa sen vart så trött att jag somna som björnen i bilden i min säng. Haft det ganska tufft,inte vilat alls. Kroppen sa riktigt emot på torsdag morgon,den sa nu faaan räcker det nu får du inte röra på dig utan du ska viiiila. Hade ont i halsmandlarna,världens huvuvdvärk,yr inte alls hungrig och bara helt trött. Hade möte på dagen men jag kom hem efteråt och bara la mig i sängen och rörde mig inte förutom toalettbesök eller kanske dricka vatten. Gjorde chile kuren och drack mjölk med vitlök,drack vitam-c och sen ka mig i sängen utan att tänka på morgon dagen eller nuet jag bara njöt av att inte göra något alls. Fredagen hade jag sovit 11 timmar och jag säger såhär det va verkligen ett tag sen jag sovit så pass länge och gud va skönt det va att lägga huvuvdet på kudden och bara va! Va pigg och frisk faktiskt på fredan,gjorde beredd för att fira en ny vän som man har fått och hade otroligt roligt,dansa och idag ska man jobba igen. jag behövde trots allt bara sova ordentligt:)


Min underbara lycka kommer snart och kan bara inte koncentrera mig på vad jag har lärt mig eller vad som har hänt under denna veckan. Det är ca fem dagar kvar och jag kommer äntligen att vara hel,lycklig och ingen kommer kunna stoppa mig från att le. Jag vill inte gå igenom detta igen!!! Det här är inte alls enkelt. Jag låter nördig,töntig och många säger att jag kanske har fastnat för snabbt och kanske lite för mycket och det kan göra saker ännu jobbigare när det väl händerxdet kan mycket väl stämma men nu känner jag såhär och kan inte kontrellera det.  Är det så att det inte blir lyckad i slutet och vi kanske inte är menade så får det vara då men just nu njuter jag av att känna att det gör ont när han inte är här,nätterna är långa och jobbiga när jag inte får höra hans röst,dagarna är tråkiga när jag inte vet vad han gör och det värsta av allt är att han gör saker utan mig som jag vill dela på att jag inte är i hans liv helt och hållet än gör tyvärr mest ont,men alla vi fungerar inte likadant. Vissa tycker att det är okey när man låter sin partner resa utan dig eller göra saker utan dig och du är inte med den erfarenheten eller äventyret. Jag tycker att när man väl har hittat någon man vill dela sitt liv med så ska man dela på allt och besluten tas tillsammans. Han är iallafall snart hemma och då slutar jag gråta och börjar le,piggare och med mycket mer energi. Min sol kanske kommer starkare tillbaka:)

Peace,Love & Devotion
Har en överraskning imorn,bilder kommer då;)
XOXO MISS C

Kvinnor,mammor,systrar,döttrar!!


Alice Paul
En stor förebild som kämpade för oss kvinnor,vår röst och vår medverkan i samhället. ""BEHIND EVERY SUCCESSFUL MAN, THERE IS A WOMAN" Det är så sant. Kvinnan är styrkan,trygheten som en man har för att fortsätta. Vi är stammen som får en man att växa.  Alice Paul va modig,envis,stark och hjälte. Allt som vi väntar och förväntar oss att en man ska vara,kan vi också vara och mycker mer. Vi är mödrar,döttrar,systrar men det viktigaste av allt så är vi KVINNOR!! Vi får aldrig glömma vad vi gör och vad vi är villiga att göra för att få något gjort. Vi ska aldrig glömma att vi får aldrig bli dåligt behandlade av män som tror att de är bättre än oss. Kvinnor har ingen speciell roll i något utan vi gör det vi kan göra och vi kan göra det lika bra som mannen(inte på samma sätt) men lika duktiga!!! Därför älskar jag min man som vet hur en kvinna ska bli behandlad:)

Semester

Guuuud vad jag är avis av dig just nu!!Skulle vara så skönt att ha semester nu speciellt med dig!:( Bada,sola,dricka,shoppa och bara ta det lugnt utan att tänka på något och bara njuta. Jag längtar nu när våren kommer,det blir varmt och man behöver inte använda så mycket kläder. Sen när sommaren kommer så kan jag börja använda klänningar, skinnjackor och bara linnen:) Kommer nog inte få någon semester men vila ska jag verkligen göra. Behöver vila från denna snön som vi har haft. Jag vill vara där hos dig.Va jobbigt
Aja nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen.

Until tomorow
Kvinnor är underskattade.
Kvinnor är starka och kan så mycket mer.
Semester behöver vi alla i år.
Inget mer viktigt att säga,i need to sleep..

Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C

KOM TILLBAKA TILL MIG!!!! I MISS U MY CONE HEAD <3

Tomt.


Idag är jag väldigt dramatisk. Jag är tyvärr som vädret,kall,molnig,frusen och bara tråkig. Jag har en spådan dag tyvärr. Idag på morgonen börja jag inse på tiktigt att tomheten börja krypa in i mig. Jag kanske överdramatisera och tycker det är löjligt,men det känns inte så för mig. De som är vana att ha någon brevid sig hela tiden och inte har något emot att den du älskar åker iväg,de förstår inte mig. Visst jag har har inte haft långa eller allvarliga förhållanden men nu när jag väl har det och har fastnat för någon som verkligen till kritan är helt underbar och jag känner inte att det är lek längre får mig att känna tomheten när han inte är här. Jag är inte van att vilja vara med samma person hela tiden. Jag brukar tröttna väldigt snabbt och det är inte bra så jag väldigt stolt över mig själv att jag inte har tröttnat alls och kan ens känna en stor saknad och bli ledsen att jag inte får dela saker och ting med han som hans polare får göra(lite avis?) yes i am. Fick mail av han som står att han är ok och att allt går bra,skrev också att han saknade mig och då kom tårarna fram(patetiskt) mhmm jag vet. Jag är en grin olle. Aja min blogg handlar just nu om saknaden och tomheten utan min andra halva.


Hur vet man att man har hittat sin andra halva/självfrände?
Hur kan man vara säker på att man har rätt denna gången?
Hur vet man att det man känner för personen är rätt?
Jag tror inte att något kan vara rätt eller fel bara att man ska gå efter känslan vad man vill och känner just NU! Nuet är det viktiga sen vad som händer efteråt får man ta. Alla är inte till för varandra nu säger jag inte menat för vet inte riktigt vad menat egentligen betyder,så jag säger till, många människor jag har trättat har inte varit till för mig,mycket saker jag har gjort har inte varit till för mig och när jag väl trott att det är så kommer det alltid något framför mig som påpekar att det inte är,så det enda jag väl kan göra är att vänta tills något säger till mig att detta inte är rätt för mig. Men snälla låt det vara rätt för mitt hjärta säger så mycket men vill inte bli lurad,jag vill vara med den personen som är med mig nu och vill inte tänka på att han inte är för mig när det känns så rätt som det gör. Jag ska fortsätta vara positivt och tro på att tiden visar vad som händer som den alltid har gjort fast jag inte har alls någon tålamod:p

Dagens lärdom:
Min anda halva gör mig hel.
Tomheten kan bara han fylla.
Tomheten kan vara tom så länge han finns i mina tankar.
Hålla mig sysselsatt så att tiden går snabbt.
Svårt att tänka positivt när vädret inte hjälper till:P

Until tomorow
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


Hej då!

 
 Tycker inte alls om att säga hej då till någon. Jag är så bölig av mig att jag kan börja lipa och tänka en massa negativa saker .
 Jag vill inte tänka att något kan hända den personen,kommer kanske inte tillbaka,jag vill bara att dagarna ska gå så snabbt så möjligt. Jag längtar redan på att veckorna och dagarna ska gå snabbt.
Måste hitta på en massa saker med människor bara för att det ska gå snabbt och jag inte ska tänka så mycket på att han
inte är med mig just nu. Hade svårt att komma iväg till jobbet bara för att jag blev så ledesen varje gång jag fick en puss.
Jisses vad jag är känslig. Jag är en äkta lipgumma.
Nu ska jag nog fortsätta jobba så jag kan få dagen att gå snabbare och åka hem och sova är sjukt trött..

Hans pussar som får mig att rysa.
Hans röst som får mig att drömma bort.
Hans blickar som ger mig fjärilar i magen.
Hans hand som jag aldrig vill släppa taget av.
Hans hjärta som får min att pumpa hårdare varje dag.
hans andedräkt jag vill känna.
Hans ansikte jag vill se.
Hans närvaro i mina drömmar.
Min dröm man i mitt hjärta.

Älskar dig och ta hand om dig. Kommer att sakna dig otroligt mycket!!

XOXO MISS C


Framtiden

Kvinnor och framtiden är mycket att begära i think. Män tänker ofta på nuet men vi kivnnor planerar,har ingen tålamod och vill att livet ska börja nu,NUUUUU!! Jag är en av de som verkligen inte gillar att vänta och måste prata om saker och ting. Jag är så fokuserad på mitt liv och vad som händer runt omkring mig så att när jag väl ska fråga något om framtiden vet jag inte vad som borde sägas,när det ska sägas och om man en ens ska fråga. De flesta av mina vänner vet ju att jag har erfarenhet av män på grund av kompisar och dejtat men jag har väldigt lite erfarenhet av förhållanden. Jag flyr så snabbt det blir allvarligt eller jag blir uttråkad och tyvärr händer det väldigt ofta as u know. Men nu så är jag äntligen i ett som jag verkligen vill stanna kvar och inte vill släppa taget ur alls,han är verkligen inte bara min bästa vän utan min partner. Nu är det ju att jag börjar ställa allvarliga frågor man inte kanske borde fråga än men jag är så nyfiken på vad som kommer att hända och om jag kanske bryr mig mer än vad han gör. Män säger ju inte så mycket och gillar verkligen inte att avslöja saker och ting medans vi kvinnor måste bara säga vad vi tänker på och hur saker och ting ska gå till. Så nyfiken som jag är blir jag samtidigt rastlös och vet inte vad jag ska ta mig till. har ingen TÅLAMOD!!!


Vi försöker alltid att göra saker själv,inte be om hjälp och viktigaste av allt vägledning. Någon som kan säga vad man ska göra och vilken väg man ska ta. Jag har tagit beslutet att gå och få lite vägledning om mitt liv,då kanske jag låpter min man va ett tag och sluta ställa en massa onödiga frågor. Hittills har jag märkt efter ca sju år att jag inte ska jobba mer med barn,jag vill göra något annat,frågan är VAD?! Så jag vill börja plugga och för att börja göra det så måste du så klart veta vad du vill plugga i och samma problem som jag hade när jag va 15 har jag då nu,vad vill jag plugga i och vad gör mig lycklig att hålla på med. Mycket intresserar mig men tyvärr det som väl intresserar m,ig är antingen för långt att plugga till eller så finns det inte. Aja måste börja någonstans så jag ska gå till någon som kan hjälpa mig med detta. Alla i livet behöver lite vägledning,väldigt viktigt i alla aspekter. Jag är iallafall glad att jag har tagit första steget till något som jag inte visste fanns.

Dagens lärdom:
För att lyckas måste man ta själv tag i saker.
Alla vet inte alltid vad de vill.
Vi alla vill ta reda på vem vi är.

Until tomorow:sad day:(
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


Tv-serier


 Att serier kan få mig att må så bra. Varje gång jag vet att någon favorit serie kommer på tv efter jobbet så är det enda jag vill är att komma hem i tid,fixa mig och krypa ner i sängenm för att kolla på min serie. Och det kan handla om poliser,kriminalitet,komedi,mysterium vad som helst,älskar bara att titta på något underhållande som har inget med mitt liv att göra efter jobbet,jag slappnar av på något sätt.
Haft en lång dag på jobbet,alla har varit upp och ner fast de är 4-5 åringar. Vi va ute hela dagen nästan,itt huvud exloderar och det enda jag längtar till just nu är premiären av NCSI och Deperat Houswifes..ooohhh yess:)


Vi har verkligen blivit besatta av facebook. Vi och då menar jag mig själv också. På väg mot jobbet kollar vi uppdateringar,på toan,bussen,t-banan,jobbet,rasten och när vi är hemma så är vi inne timmar långt. Ganska vanligt ju,där har vi våra vänner,kompisar,bekanta och vi får veta vad andra gör i samma stund och vad som händer i allas liv utan att behöva ringa de när man inte har tid efter jobbet. Facebook är perfekt för att ta kontakt med människor men tyvärr så har man tagit det alldeles för allvarligt att saker man skriver där blir plötsligt på liv och död. Okey mycket man skriver händer men man vill nog säkra sig först innan man börja tro saker och ting om personen. Sen så har folk väldigt lätt att komma in på någonannans konto och skriva en massa dumheter också. Aja jag försöker hålla mig borta men kan tyvär inte i LOVE IT!!

Lärdomen under mån-tis.
Serier är avslutandet på min dag.
Längta är det bästa som finns.
Im  Addicted to facebook. i know:P

Until tomorow
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


Mys söndag!



Det finns inget bättre att mysa med de man älskar på en söndag. Gå på bio,tra en promenad,gå ut och käka,mysa bara hemma med smått och gott. Det finns så mycket att göra på en söndag. Det bästa för mig är att vara en hel dag ledig och få vara antingen med min underbara älskning eller ha en mys dag med familjen. Jag älskar när det blir bra. Idag är jag tyvärr jätte trött och seg men min söndag skall bli av ändå:) det ska bli fika,äta,shoppa(lite) Bowling (förhoppningsvis) sen bio!! WOHOOOO what a sunday:)


Okey whats the deal about melodifestivalen? Ärligt talat kom igen nu. Vad är det som är så roligt med den? Kolla på små pop artister som vill bli mer kända med schlager låtar? Det är så töntigt enligt mig och jag har aldrig ens kollat på programmet och kommer nog (hoppas) aldrig göra det heller..
På jobbet va det halv tomt tills tolv på grund av att alla kolla på det jääää....a programmet hehehe:)...

Until tomorow
Peace,Love & Devotion
Have a great sunmday like me!
XOXO MISS C


Dricka bort din sura min?


 Varför dricker vi? Tycker vi att det är gott?Tycker vi att det får oss att må bra,gör oss lyckliga,värmer oss,ger oss ett rus,får oss att bli spralliga? alla har olika defitnitioner varför vi dricker. Jag tycker däremot inte att det är så speciellt gott,alkoholen i sig smakar ju pyton sen smaken som sätts till alkohol är den som gör tricket för att vi ska vilja dricka det. Sen får ju alkoholen oss att må på ett annorlunda sätt,den får oss att tänka på ett annat sätt,den får oss att vilja göra saker man inte vill/vågar annars. Den får oss att vilja ta en massa steg eller göra dumheter. den får oss att våga och våga är inte alltid något bra. Det ka vara något väldigt riskabelt som kan förstöra ditt liv. Vad vi än gör när vi dricker alkohol så visar vi hur vi är egentligen. Det är en falskhet,vi borde alltid vara sådan inte visa det bara när vi har något i kroppen,en drog som påverkar oss och ta fram det vi har gömt inne. Vi måste sluta gömma oss i skuggorna och komma ut friska i solen och skina.

Jag är verkligen inte den som pratar om mode(delvis) men skor måste jag ta upp. Mer och mer börjar folk bli besatta av skor,jag är ju dock en av de,fast blev det flör läääänge sen. Skor kan få mig att känna annsolunda på alla sätt,sexig,sofistikerad,lugn,casual. Tanken på hur fötterna känns i bra skor när den rör marken är bara så skönt. Känner mig en med naturen och varje steg jag tar. Känner mig redo för att ta nästa steg och må bra. I love my shoes! Jag kommer aldrig att sluta köpa skor im a addicted to it.

Peace,Love & Devotion

XOXO MISS C


Barn har mycket att lära oss.


 Barn har mycke att säga,att lära oss,att visa oss det enkla som livet har att bjuda på. Barn har en logisk sätt att se saker och ting. De ser de små sakerna som vi har glömt att titta,eller ens märka på. Som vuxna så har barn sina orsaker varför de beter sig eller säger saker som de gör. Om man lyssnar ordentligt eller koncentrera sig på vad de har att säga så märker vi mer och mer hur de försöker komunicera med oss och kanske visa oss något vi inte ha sett. De försöker alltid att tala om saker för oss när det är fel,när de vill ha vatten,när något gör ont ,ja vad som helst. Det är våran uppgift som vuxen och som föräldrar att lära känna vårt barn och lyssna så att vi vet vad det är de har att säga. De vill ju bara det vi vill,få uppmärksamhet,bli lyhörda,få kärlek få uppskattning för det lilla de gör. De är människor som vi.


Från Beethoven till  Tjajoskovskij så har vi underbar klassisk musik. Många tycker att det är tråkigt, dåligt och bara tröttande musik men jag älskar den musiken. Det är ljuvlig,får en att drömma bort,den får mig att bli avslappnad och det viktigaste av allt den får mig att bli glad,lycklig. Den har ingen text som snackar en massa BS utan den spelar bara en musik som fyller mitt hjärta med kärlek och hopp. Den får mig att dagdrömma,den får mig att vilja göra saker. Den ger mig positiv enegri och varje gång jag tar min tid att lyssna om det är nu hemma,när jag läser bok,mediterar eller åker t-banan så njuter jag av det lika mycket om inte bättre varje gång. Den får mig att uppskatta de små saker som jag har i mitt liv och ta vara på det  stora som finns i mitt liv.
Klassisk musik är inte vad man tror,sitter man och lyssnar någon gång så märker man ifall man verkligen gillar det eller inte men ge inte upp hoppet förrän du har provat.

dagens lärdom:
De små sakerna lär jag mig mer utav än de stora.
Jag va menad att födas på en äldre tid då kärleken va stark.
Vi har glömt bort att tänka logisk,med tiden blir vi mer komplicerade som människor.
Det som växer hjälper vi till att växa stort och starkt.

Önskar en trevlig helg.
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


Förspel


  Ooohhhh ett ämne som är inte bara spännande men också väldigt intensivt att prata om. Hur definerar vi förspel? Är det genom att röra varandras kroppas,genom kyssar,genom sexiga underkläder,bråka kanske?,genom att ta av sig ett klädesplagg i taget,väldigt sakta. Man kan tycka att bårka,tjafsa eller bara spela olika roller är förspel. Vad är då skillnaden mellan förspel och flörtande? Kan personligt tycka att det kan vara en tunn tråd som skiljer de åt,beror nog på hur rak man är på saken och vad man är ute efter så klart. Förspel är i vilket fall väldigt viktigt för att själva handladet ska funka(SEX),och ibland eller ånga gånger ska få ett förhållande ska funka. Finns det ingen kemi,attraktion så är det väldigt svårt att det finns en fungerande förspel.


Let´s talk about sex baby let´s talk about u and me!!!!
Hot,Hot,Hot. Älskar att prata om sex och vad man kan göra när man har sex. Det bästa som finns är när man har sex med en person man känner full attraktion med,kemi och viktigaste kärlek med. Sex kan vara så underbart men samtidigt en mardröm. Att ha sex med någon som tvingar dig eller som försöker övertala dig till sex är det värsta man kan uppleva. Man känner sig så tom och utan respekt efteråt. Det underbara med sex när man väl har det med den rätta för dig är att du kan känna och uppleva saker du aldrig har förut. Känslan är olika från person till person och jag pratar inte om Orgasm för det är inte det viktigaste utan när du väl känner något speciellt så vet du att aldrig kan känna så igen. Personen du har sex med är den som gör allting speciellt. Sex ska vara spännande,nytt och underbart varje gång. Känna sig som en med personen är den känslan som de flesta brukar få när kärlek finns emellan de. Att älska med någon är en definering som par använder när de vill känna extra kärlek men det är sex och det kan vara rå,snabbt,kärleksfullt,långsamt,agressivt,spelar ingen roll hur så länge känslor finns inblandad så blir det alltid bra:)

Dagens lärdom:
Utan förspel,blir det svårt till sex.
Förspel är bra för att lära känna varandra bättre.
Kemin testas oftast genom förspel.
Sex är underbart när det är rätt för dig.
Tvinga dig själv inte till något du inte vill.

Until tomorow FRIDAY!!!
Peace,Love & Devotion
Det blir dansa:)
XOXO MISS C


Trivas i sitt egna närvaro.

Människor är sällskaps galna. Vi gillar inte att vara själva hela tiden,hur vi än ser på saker och ting. Däremot är det viktigt att vi lär oss att vilja vara själva någon gång. Handla själv,promenera själv,shoppa själv,gå på bio själv,fika själv med en bok. Jag trivs ibland att göra de sakerna själv,kanske inte bio men resten jo. Idag märklte jag att inte lyssna på musik under en hel dag gjorde att jag inte va lika stressad,spänd och mer harmonisk. Läste min bok i lung och ro,kopplade bort röster som fanns runt omkring mig,kunde koncentrera mig mer på det jag ville,blev mindre beroende av min mobil. Jag har känt mig väldigt harmonisk och det är väldigt skönt. Lugnt och sansad gör min dag mycket bättre,positivare samt gladare. Viktigt att ha folk nära men lika viktigt att kunna vara ensam och trivas med ensamheten då och då.


Meditation
Nu kommer ju så klart min underbara man tycka att jag är helt ute och cyklar opch att detta inlägget är tråkigt men det skiter jag fullständigt i. Meditation älskar jag att göra. Brukade göra det oftare förut men nu gör jag det inte alls. Vill ha tillbaka mitt flow med att meditera. Det är jobbigt för vissa men enklare för andra. För mig va det väldigt enkelt när jag väl började. Jag lärde mig ingenstans utan det bara kom utav sig själv. Tände ljus,rökelser,satte mig ner(barfota,korsade ben),satt på lugnande musik och bara blunda. Tänkte inte på något speciellt,jag lät alla tankar jag hade flyta vidare utan att jag försökte kontrollera eller fokusera på de,till slut så va det blankt och jag kände mig mer och mer avslappnad. Har lyckats hitta mina lugnande platser jag går till när jag behöver vila mina tankar. Att meditera är väldigt bra och hälsosamt. Jag rekommendera och det tar inte mer än fem minuter men kan man sitta en lång tid så gör det,mer resultat samt så sover du bättre eller får mer energi beroende på när du gör det och vad du vill ha för energi.

Dagens lärdom:
Trivs med dig själv så trivs andra med dig också.
Att vara ensam ibland är bra för ditt välmående och tankar.
Solen gör en stor skillnad till ditt humör.
Att tänka positivt är verkligen inte enkelt.
Jag är lycklig när de nära mig är lyckliga.

Älskar dig min underbara man.
Kommer att saknar dig otroligt mycket.

Until tomorow
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


Förkylning

Ingen tycker om att vara förkyld. kalla/varma nätterna,hosta så att man spyr(usch) Men det är ganska bitterljuvt. Våren börjar att komma fram och det gör att immunförsvaret påverkas med temperaturen och klimatet. Visst vi blir förkylda,får feber och vi blir svaga men vi får positiva tankar,viljan att bli frisk blir bättre,starkare,vi vill ju njuta så mycket vi kan av våren. Det som brukar hjälpa mig att bli frisk snabbare är mycket vatten,halstabletter,hostmedecin och tankar av att få ha mindre kläder snart,sätta på sig jeans utan något under förutom underkläder kanske heheh, slippa ha handskar(som jag tappade bort idag:( suck) slippa ha mössa(för vamrt,svettigt) och börja ha på sig korta fina jackor igen med höga skor och känna sig sexig,attraktiv. Detta gör att man min förkylning går snabbt bort och jag känner mig friskare samt gladare igen. Det som också hjälper äldigt mycket är när och kära som tar hand om en. Mamma som hör att du hostar,tar med sig medecin till sängen,din älskning som vet att du mår dåligt gör allt för att du ska må bra. Stödet hjälper mycket TACK!!!


Känslor.
De kommer och går. Vi vet mycket väl att kvinnor har enklare och bättre kontakt med sina känslor. Vi vet hur vi ska förmedla de med ord och med vår kropp också. Män däremot(vissa) har svårare att sätta ord på sina känslor,vad de känner för någon. När det kommer till åsikter och säga vad de tänker,det är mycket enklare. Beviset finns i alla kärleksfilmer,mannen tar alltid beslut i sista minuten,han märker då vad som hönder och att han älskar henne och springer då efter henne. Medans kvinnan säger vad hon känner så snabbt hon verkligen känner något. Mannen föärstår inte att vi kvinnor bryr oss om de små sakerna,hur han är mot oss,vi förväntar oss inte att han ska säga de orden,vi förväntar oss trygghet och säkerhet att ni känner som oss. För det är lika svårt för oss och rädslan finns för oss att känna vad vi tycker,skillnaden är att vi inte kan hålla det inom oss(jobbigare,kan inte hålla käften) medans ni kan vänta hur länge som helst. Ta bara inte för lång tid,men stressa inte vi finns här så länge ni visar likadant! Vi älskar att säga jag älskar dig för då vet vi att våra känslor är sanna!

Dagens lärdom:
Stöd är viktigt,spelar ingen roll omständigheterna.
Aldrig för tidigt att säga jag älskar dig.
Känslor har vi alla,vissa visar de lättare än andra.
Förkylning kan vara en ny start.
Jag visste från första dagen vad som skulle ske!

Until tomorow
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


Minne för livet!


Såg att du fyllde år idag. Ännu en påminnelse om att du är inte med oss längre. Minnen som vi har tillsammans är så roliga att det går bara inte att glömma. Morgonen då du brukade komma in i lektionen i dina tofflor,blåa gympabyxor och din nyvakna frisyr. Gungade i stolen hela lektionen och mobbade mig off course hela dagen lång. Men så klart mobbade jag dig tillbaka. Du fick alltid mig att skratta och vare sig du retade mig eller inte så gjorde du alltd min dag rolig. Man märkte på en gång när du va sjuk eller när du inte va på lektionen.  Vi saknar dig väldigt mycket och även ifall vi inte va så nära vänner så har vi haft det roligt:).Tack för att du alltid fick mig att le,att må bra och gjorde min skoltid till ett fint och full med minnen:)...R.I.P Zoran Katalina

2 Veckor!!!

Ja 2 veckor brukar gå snabbt undan men inte när en person som man bryr sig så mycket om,som man behöver och som man känner sig ensam utan ska åka iväg. Va ska jag göra under tiden förutom att jobba och jobba och vänta jobba? Min fria tid är jag ju så mycket med han som det går. Nu kommer jag att ha tråkigt. Alla andra har ju sina liv och sina saker att göra. Jag kommer att vara som bilden. Helt ensam i en stor yta av inget alls:(..Må han ha roligt,må han se saker som han aldrig ha sett,må han inse saker som han tar med sig hem men må han vilja komma hem till mig och vilja fortsätta vara med mig! Behöver också semester (:P).

Dagens Lärdom:
Minnen av en god person försvinner aldrig.
Några stunder av ditt liv med någon kan lämna stora spår.
Va alltid god för det goda varar.
Dont leave me boy!

Until tomorow efter en långt helg.
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C

sexig!

Att känna sig sexig är något väldigt viktigt för oss kivnnor.

Vi vill inte direkt höra att vi är söta,gulliga,trevliga eller snälla,vi vill höra att vi är sexiga,heta,porriga men fortfarande fina,vackar,sensuella och det viktigaste att vi är kvinnor! När en man kolla på oss med åtrå blickar och inte kan motstå oss så spelar det egentligen ingen roll hur vi ser ut. Alla vill vi ha fina kroppar. Platt mage,fin rumpa,normala bröst,vi strävar efter att se ut så men vi har ju alla olika kroppar och vissa kanske aldrig få det de vill men när man har en man som tycker om dig hur du än är så får vi motivationen att må bra med oss själva och köpa kanske sexiga underkläder,klä oss lite mer sexiga och inte gömma oss bakom stora kläder.

Positiv

Åååhhh i know.

Lätt att säga eller ge råd om men jobbigt och svårt att tänka så. Ju mer vi tänker positivt så händer det positiva saker oss. Om vi vill att dagen ska gå snabbt,tänk då gud va snabbt det går sen är det inte lika jobbigt att få dagen att passera förbi. Är man trött och kan typ inte jobba,tänk då snart är dagen slut och jag kan åka hem och sova eller shoppa,fika och då blir man lite piggare över att man ska göra roliga saker när dagen är slut. Så länge man tänker att dagen kommer att bli underbart positiv och varm så funkar dagen mycket bättre och man har lättare att gå med ett leende och lösa saker och ting.

Dagens lärdom:

Lättare att höra något bra om sig själv än att tycka det.
Lättare att säga/tänka något negativt än positivt.
Positivitet är framtiden.
Tro på att det händer så gör det,det också.

Until tomorow
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


RSS 2.0