Utmana sig själv!


Det är så viktigt att konstant utmana sig själv till något större och viktigare än vad du någonsin har gjort. Utmana sina rädslor och hinder för att komma till sitt mål. Så viktigt att tro att man kan klara av det. Att tänka, det spelar ingen roll hur långt bort den är ligger,hur högt det än är eller hur brett det må vara så ska jag klara av det galant och med varje steg jag tar så kommer jag att bli starkare samt smartare och kvickare.
Jag känner att jag har åtstadkommit det idag. Idag är dagen då jag märkte utan att tänka på det noga över hur mycket jag verkligen har klarat av och jag är stolt över mig själv. Jag underskattade mig för länge.Sätter stop!
Det blir mer utmaning under veckan och förhoppningsvis blir det då en underbar sommar.

VÅR!
Va det bara jag som fick en sådan känsla idag?
Att våren kanske är på väg. Fick verkligen en sådan liknande bild i mitt hjärta,lugnet efter stormen och jag börjar se allt klarare och molnen börjar att försvinna. De säger att våren kommer sent men kändes verkligen som att den närmar sig snabbare än vad man tror. Jag tror nog att jag hoppas för mycket på våren,men om det nu ska snöa så gör det inte så mycket ändå för har ändå inte känt av den så himla mycket som jag gjorde förra året,då va det ju ett fängelse av kallhet i min kropp och hjärna. Jag hoppas på att våren kommer i mars men att den tar lång tid på sig att utvecklas så att när sommaren kommer kan man verkligen säga att man har njutit av årstiderna. Jag gillar faktiskt vår,när allting ändras,hur folk blir gladare,piggare samt TREVLIGARE! Jag gillar när landet går igenom den förändringen.

Dagens lärdom:
Utmaningar ger förändring.
Förändring är så vackert.
Underskatta inte dig själv du kan bli chockad.
Puscha dig själv mer.
Hur djupt,långt /hur högt det må va så tro på att du kan klara det.
JAG VILL,JAG KAN,JAG SKA!
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C
Until tomorow

Lämna gärna ett spår efter er;)

Vara säker eller ta risken?



När man väl har en idé om vad man vill göra så blir det svårt att bestämma sig för att ta risken fullt ut eller fortfarande vara säker på vad man gör. Man vet att risken är stor och resultatet ännu större så det är klart man vill vara extra säker på att man har valt rätt. Uppoffringen och konsekvenserna är viktiga.
Vi gör val vaarje dag om hur vi vill att dagens ska slute,det är inte alltid lätt att få det rätt till.
Vi testar och riskerar våra val varje dag och vi lär oss något nytt varje gång men ibland blir det tyvärr inte som vi vill och då blir vi lätt besvikna på resultatet. Så jag tog tag i det och försäkrade mig om att jag gjorde rätt val och tryggheten om att jag väljer rätt väg har försäkrats nu och jag mår mycket bättre. Jag är nu 100% säker på att det kommer att bli super bra!!!

Ärligt talat!!
Visst ingen är perfekt,alla är inte lika smarta men shit kan folk inte fatta att man inte ska ta ansvar för någon annan utan man ska börja ta ansvar för sig själv och sina egna handlingar. Man kan vara full och vet ej vad man gör men stå då inte och klaga emot om du inte är medveten till 100% om vad som händer. Det finns dum och sen dummare människor som har noll koll på saker och ting. Ibland får man prata barn språk med vuxna människor och vart har de lärt sig att ta hänsyn eller respektera människor? de vet tydligen inte vad det betyder!!
Aja jag har iallafall lärt mig att jag måste börja prata mycket tydligare och saktare till människor som är fulla,tröga,trötta och samt kaxiga för att de ska förstå.

Helgen har varit annorlunda men har ändå lärt mig mycket.
Helgens lärdom:
Jag har insett vad jag ska göra!
Sänka ner stoltheten och ta ett steg in i framtiden.
Tydligt språk,tydliga handlingar.
Lyssna och inte bara höra.
Ta till sig det någon säger man kanske lär sig något!
Peace,Love & Devotion
Until tomorow
I caint wait!!!


Ömma punkter!!!!!!


Ganska dramatiska och starka bilder va?
Men tyvärr måste jag säga att när en person som betyder mycket för dig trycker på de ömma punkterna så känns det verkligen såhär. Besviken,brusten,ledsen,arg och det värsta är inte direkt på den personen utan på sig själv. Det handlar inte om at höra sanningen,det är att behöver höra det man verkligen talar om för sig varje gång från någon annan man älskar som gör ont! Ingen vill egentligen höra det man är väl medeveten om.

En persons stolthet kan vara något negativt men ändå positivt. Utan den har vi svårt att gå vidare,svårt att respektera sig själv,svårt att acceptera vad man är värd och svårt att stå för det man tror på. Min stolthet är väldigt stark men trots det så önskar jag ibland att den vore starkare,starkare för att inte vara så svag för de ömma punkterna som någon kan lära sig att trycka. Jag vill inte ge efter men vilden av mig själv i spegeln kan ibland förfölja mig och berätta exakt det jag är rädd för.


Dagens lärdom:
Spegeln är en bild av dig själv men du skapar den bilden.
Kärleken är blind men inte ditt hjärta.
Ömma punkterna går över men inte dina minnen.
Stoltheten kan övervinnas.
När och kära är de svagaste punkterna i ditt hjärta.

Until tomorow hoping for a better,happier day.
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


Viljan


"If there is a will,there is a way"
Ja jag vet,jag har pratat med andra ord mycket om viljan och kan du så lyckas du!.
Som sagt svårt att göra,höra och agera men när man väl gör det och verkligen har viljan att göra det så lyckas man. Ibland behöver man andas för att märka vad man verkligen vill. Har ingen aning än men jag är på god väg.
Vägen till målet är väldigt långt men inget är omöjligt förutom " döden" brukar man säga,brukar jag ofta säga men u never know. Steg för steg går jag upp för trappan och försöker nå himlen. Varje steg kan vara minuter,timmar,dagar,månader samt år. Men varje steg jag tar så är jag alltid rädd att ramla av,bara tanken på att stegen är djupa och breda gör mig trygg för att ta nästa steg. Idag tog jag mitt första steg och jag börjar inse att jag måste börja göra saker för min egen skull,har insett det förut bara inte agerat men det är ju så att vi oftast gör saker för att andra vill det,förväntar sig eller för att vi vill att någon ska vara stolt över oss.
Jag vill iaf att de viktigaste personerna i mitt liv som jag älskar och har nära ska vara stolt för vad jag gör,vem jag är och vad jag vill åtstadkomma med. Men viktigaste av allt jag vill verkligen vara stolt över mig själv. Kunna klappa mig själv på axeln och säga,"Idag har du varit duktig och gjort nytta GRATTIS!" så vill jag känna mig slutet av varje dag och idag va en sådan dag,jag såg ljuset på slutet av trappan,den gjorde mig glad,full med hopp.


Jag är beredd och jag ska göra mitt bästa för att nå till himlen och känna värmen,även om det är svin kallt ute. En annan sak som gör mig väldigt varm inombords det är en väldigt viktig person i mitt liv. Alltså jag har kanske tjatat och skrivit mkt om han men han bara är så underbar,kan inte sluta vara stolt över att jag har träffat han.

Alltså jag tror inte ni FÖRSTÅR hur KÄR! jag verkligen är.
Har äntligen hittat en person jag tryggt samt säkert kan säga att han verkligen bryr sig om mig och vill verkligen vill vara med mig. Saknar mig,vill krama mig,vill umgås med mig och bara ha mig i närheten. Vet ni hur svårt och viktigt det är för mig att känna så? Att det finns en person som inte bara säger det utan visar det också verkligen. Det betyder så mycket för mig. Han gör mig nervös,pirrig i magen,ängslig,känslig,svag,modig. Han får mig att må bra helt enkelt på alla sätt man kan tänka sig. Han är helt underbar. Kär är något helt underbar som jag har längtat och väntat på så länge,har trott så många gånger för att jag har vart det men inget kan gämnföras med det jag känner nu. Han får mitt hjärta att gå snabbare varje gång han ser på mig ,han får mig att må bra varje gång jag hör hans röst,jag känner saknaden när jag inte får se han, han gör mig lycklig när han vill göra saker för mig ,för att vara med mig. Han ger lika mycket som jag gör,han är villig att möta mig halvvägs. Nu för tiden är det svårt att hitta någon så underbar. Jag lovar att denna mannen kommer jag inte släppa taget,det är han som får släppa taget ur mig och t o m det blir svårt;) Jag är glad att jag har dig i mitt liv och TACK! för att du är så underbar min älskning,finns ingen som du!
Cone Head<3

Dagens lärdom:
Mycket sagt och mycket gjort ett steg närmare ditt mål.
Action speak louder than words.
Att vara en god vän är att veta när man ska vara tyst och lyssna!
Litlighet går långt.
Håll inte i din man för hårt för även fiskar kan komma undan lätt.
Guldfiskar är svårt att hitta,hittar du en ta väl hand om den.
Du är min guldfisk!

Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C

Gamla kontakter ställer alltid upp!

Ibland så lönar det sig att gå tillbaka till sitt förflutna. Hitta en gammal tråd som man fortfarande kan använda i nuläget. EX: en vän,en bekant, en gammal kollega som har tips eller vet något som har hjälpt dig förr och som kan hjälpa dig nu. Inte lätt dock att göra det,personen i sig kan ju iförsig tro att du bara utnyttjar om ni inte har pratat på ett tag men allt beror på hur du tar upp frågan i sig eller problemet du kan ha. Ta aldrig någon för givet men vet aldrig om den personen kan hjälpa dig i framtiden som jag nu börjar märka mer och mer. Ge inte upp för lätt med något jobb du kan behöva detta igen.

Jag trodde aldrig att jag skulle behöva gå dit, jag har ju alltid klarat mig själv,alltid kunnat hitta jobb och lyckas hålla mig sysselsatt ett långt tag men som många andra så blev jag tvungen att göra det och jag skäms inte för jag hoppas att de ska kunna hjälpa på traven. Det enda tråkiga är att man gör trots allt allting själv.förutom att förhoppningsvis få hjälp med a-kassa. Kan ju behövas ellerhur? Va på mitt första onödiga(enligt mig) mötet jag någonsin varit på. Vi satt i ca en timme och hon berättade bara hur man sökte jobb och vad ams handlade om. Shit när man gick ut gymnasiet visste man det men hjälpte de en då,nej jag gjorde allt själv och lyckades ändå. Aja jag gick iaf och lyssnade(somna nästan) på vad hon hade säga och nu väntar jag på min kallelse med min handläggare,få se vad den personen har att säga och stöd man får.

Dagens lärdom:
Du är bara humanisk,skäms inte.
Hjälp andra så får du hjälp.
behandla andra som du vill bli behandlad.
Typiska ord som vi alla vet behöver egentligen inte säga två-100 ggr.
Gå tillbaka ett steg man vet aldrig vart hjälpen finns.
Lyssna på andra du lär dig mer än vad du tror.

Until tomorow
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


SALSA!


En stor passion i mitt liv är just det sensuella,fina,roliga,humoristiska,spännande dansen "förbjudna dansen" som den kallades för innan som nu kallas för salsa den som förgyllar min dag.
Äntligen har den börjat och förra terminen körde jag slut på LA Nivå 3 och nu fortsätter jag med kubansk fortsättning och det känner helt underbart. LA styler är ju mer kvardratiskt och enformigt samt tävlingsinriktad,dont get me wrong ,har man en partner som kan dansa så är det hur roligt som helst men gruppen va så full så man hade inte alltid någon att dansa med och det blev det tråkigt till slut för mig. Fick inte direkt någon utmaning så jag gick till kubansk som jag har kört förut för ca 1 år sedan,tänkte på rueda men vi får se om jag orkar träna på söndagar. Vill jag gå tillbaka till rueda eller inte hmmm?:P...
Iallafall så rekommendera jag salsa för de som vill prova men inte gjort det än så börja NU!
Det är inte bara något nytt utan det är en helt ny värld. Nya människor och en helt ny familj inom dansen. Helt underbart! Gå in på www.dansasalsa.se så får ni mer information eller så frågar ni mig och går med mig nästa gång så får ni se det spännande jag går igenom varje gång:)..
It makes me happy.

Som kivnna får du mer kontakt med din egen kropp och du får så mycket bättre självförtroende som man och som kvinna. Kvinna lär sig att låta en man dominera och förfölja i dansen. Mannen får lära sig att följa kvinnans rörelser och förfölja henne med sin dominans i dansen. Kvinnar flödar runt dansgolvet som att dansa runt en stam och mannen står stadigt och väntar på att kvinnan göra sina steg,känner av musiken rörelse genom hennes kropp. Salsa är verkligen helt underbart på alla sätt.
Den får dig att må bra,lycklig och bara utmattad av hopp.
Jag ÄLSKAR verkligen att dansa och salsa är min stora passion inom dans.

Jag kan verkligen skriva hur mycket som helst om detta ämnet men det är något som verkligen måste upplevas själv och inte bara att dansa själv utan genom att kolla på andra när de dansar,vilken konst och verkligen vilken förbjuden dans. Den tar dig till platser du aldrig trodde va möjligt eller kunde dagdrömma om.

Dagens lärdom:
Dags att röra på sig.
Vad behövde jag?
Dansa och det ska göras mycket av.
Behöver inte röra mig ute bland folk.
Jag kan röra mig lika mycket hemma.
Gör det du mår bra utav.
Är du inte tvungen,gör då inte det.
Ha inte brottom och försök vara positiv.
Saker och ting löser sig i slutet
Det som inte har en lösning har inget slut så lös inte det och gå vidare.

Har varit en underbar dag och känner mig väldigt dukitg. Nu sova och imorn blir det ännu en utmaning.
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C
<3

Män Vs Kvinnor


Kvinnor:
En mamma,en vän,moder jord,ömhet,blomman,näring,sensuella osv.
Kvinnor har så underbara egenskaper.
Kroppen är gjord för att värma,för att vårda som siden,som en blomma.
Vi är romantiken i sig. Kvinnor är starka,smarta,listiga,öppna,modiga,femenin,känsliga,rosor helt enkelt.
Kvinnor är också komplicerade,överdrivna,överkänsliga,nyfikna,svartsjuka,envisa osv.
Vi är så mycket mer.



Män:
En pappa,en vän,en bror,förebild, kraft,elden,sexuella osv.
Män har också många fina egenskaper.
Kroppen är gjord för att skydda, också värma och vårda som en stam.
Män är logiska,raka,stabila,starka,råa,djuriska,maskulina,manliga,underbara helt enkelt.
Män är också envisa,tjurskalliga,tävlingsinriktade,agressiva osv.
De är så mycket mer.

Om man märker skillnaderna av egenskaperna så är vi inte så olika trots allt. Visst vi har svårt att förstå varandra men i slutändan så tänker vi oftast likadant men vi agerar olika. Med män kan du säga exakt som du tycker,tänker och han kommer att förstå,du måste dock vara så tydlig så möjligt,de läser inte genom raderna, det är enligt de, onödig tid att slösa på men i kvinnornas fall så tycker de att det är spännande att prata i gåtor och ha spänning det blir roligare fast män förstår inte det. Kvinnor är känsliga och vill att män ska lyssna, män hör men lyssnar inte alltid vad ni säger om ni som sagt inte säger något tydligt. Kvinnor behöver prata ut sina känslor och tankar för att kunna släppa taget och männen behöver vara själva,göra det de gillar och få anderum så att de kan hitta på en lösning. För lösning är det enklaste och rätta för de. Män och kvinnor är det motsatta och om man börjar tänka så,så tror jag att det blir enklare att förstå varandra. vi behöver ju trots allt varandra vad man än tror att vi kan klara oss utan varandra,så är min starka tro att det är bara helt omöjligt.

Respektera mannen för det han står för.
Respektera kvinnan för det hon ger.
Respektera mannens starkhet.
Respektera kivnnans ömhet.
Respektera att vi är lika .
Respektera att det kan funka!
Prinsar och prinsessor är vi allihopa.

Jag TACKAR män för att ni försöker att göra ert bästa att älska oss och acceptera oss och försöker på alla sätt att förstå oss och vara de vi vill att ni ska vara. Tack för att ni vill göra så mycket för oss.
Stolt över kvinnan som tar hand om sin man,som acceptera hans tankar och sätt,som ger han anderum,som försöker förstå han och fortfarande stå vid hans sida,som ger sina hormoner ett anderum så att han kan andas också. Är stolt över kvinnan som ger moder jord liv och kärlek så att stammen på trädet kan växa och bli stark!

Helgens lärdom:
Inget är detsamma utan din partner vid din sida.
Njuta kommer i olika former.
Lyckan finns överallt.
Positiv behöver vi alla vara.
Depression kommer då och då
Viktigt att kunna vara negativ också.
Att vara ledsen får du vara!
Mannens famn är min sköld.
Älska är till alla medmänniskor.
Acceptera att vi alla är olika.

Peace,Love & Devotion
Imorn en ny utmaning.
SALSA!!!!
XOXO MISS C


Prinsessa!



När en man behandlar dig som en,får dig att må som en,när han kallar dig för en. Då vet du att du verkligen har hittat en bra man och du ska fan hålla hårt i han,för sådana guld fiskar är svåra att få tag på.
En kvinna uppskattar inte mer när man verkligen själv är kär i mannen och han tar hand om dig,uppskattar dig och vet exakt vad han har vid sin sida samt är inte rädd för att visa det.
Det kallar jag för en riktig man. Och kvinnan när vi tar hand om mannen,ger han vad han vill ha,när han vill ha det och uppskattar allt han gör och då pratar jag inte om stora saker som syns för allmänheten utan de små sakerna som du vet och ser mer än någon annan som betyder något. Mannen känner sig stolt och glad när han vet att det han gör för dig är rätt och gör dig lycklig.
Kvinnor klagar för mycket på sina män,begär alldeles för mkt och tror alldeles för mycket. Vi behöver slappna av och låta mannen ta hand om saker och ting. Tro på att han klarar av det och att han verkligen VILL VARA MED DIG! BARA DIG OCH INGEN ANNAN NU LÅT HAN ANDAS!!!!
Nu till ett störra ämne:

Sömn:
Ni vet ju hur viktigt det är med sömn.
Hur mycket man borde sova/vill sova/kan sova.
Sömn är bra för vår hälsa,välmående och viktigaste av allt humör. För vad händer när vi inte får tillräckligt med sömn eller någon/något stör oss mitt i vår djupa sömn?
Jo- vi blir såhär:

Jobbigt va?...
Tycker verkligen synd om ens patner när vi blir såhär,inte alls roligt. Och det värsta är att det är verkligen inte deras fel omdevetet så händer dessa sakerna och det bara blir så. Hur som helst så är det väl bra att lugna ner sig och sen berätta vad som är felet för de märker och vet vad som pågår. Sorry ÄLSKNING! Men nästa gång puttar jag dig ur sängen hehehe:)

Nästa ämne som är så löjlig men de flesta fastnar, jag har iaf minst i 10 år:P

Hahahaha alltså den har pågått i kanske minst 50 år och ändå varje morgonen när man vet att den kommer så sitter man framför tv:n och vänta på att se ännu ett drama löjligt avsnitt. Min fråga varför fastnar vi hela tiden och varför kan vi inte bara stänga av tv:n och ge upp?
Växt upp med denna serien och konstigt nog följt den,värre än mitt liv så kan vara glad för mitt liv.
Jag tror att kolla på denna serien gör det lättare att hanetar vårt liv och våra problem som vi har vardagligen.
Dagens lärdom:
Alla ser saker annorlunda
Känslor komma i olika fack
Allt ska inte tas personligt.
Det händer alla någon gång inte bara DU!
Alla är värda att bli behandlade som prinsessor och prinsar.
Lär dig utav av andra och av dig själv.
Du är din största fiende och din bästa vän.
Peace,Love & Devotion
Until tomorow
xoxo Miss C

OK!



Ok!
Jag behöver en rejäl boost av inspiration.
Mina största genom tiden har ju varit Dahli Lama,Paulo Coelho,Min pappa,Jesus osv ni vet de stora och somn har gjort något,kommjit långt i detta liv.
Jag behöver nu något som får mig att vilja fortsätta vidare och som får mig att vilja fortsätta mina drömmar.
Jag mår pyton,hjälplös,fattig med ord och dåligt med motivation.
Vart är min ängel och guide.
I need u right now!!
Jag har ingen önskan just nu bara lite guidness och få bort min uttråkighet!

Ni kanske kan hjälpa mig,berätta vad ni har gjort när ni har suttit hemma utan jobb,motivation och inspiration? Vad har fått er att hitta glödheten att fortsätta och göra något med ert liv?

Vi lär oss något nytt varje dag men denna gång har jag lärt mig något stort på två dagar:
Våga att be om hjälp.
Ha tålamod.
Ta ett steg i taget.
Även myrsteg kan vara stora.
Det kan hända när du minst anar det.

Peace,Love & Devotion
xoxo Miss C
until tomorow


Uttråkad,svullen,gäspar,saknar,rastlös USH!

Uttråkad                   Svullen                      Gäspar 

Saknar                  Rastlös

En sådan dag har man haft helt enkelt.
Inte mycket ord utan bilderna visar allt typ.
Det som får mig att må så här är nog att,
nu för tiden så ser man människor i min ålder ha barn,gifta,hus ett bra jobb och min fråga är.
Vad gör jag med mig liv?!!


ÅNGEST!!
Gaaahhhh
orkar inte stressa med allt. Jag tar min tid.
Alla går i sin egen takt.
Men moderklockan tickar rejält och min dröm om att ha en familj,en man att se varje dag,ett hus att ta hand om och ett liv att se fram emot böjar närma sig och jag vet själv inte vart jag står än.
Bor hemma,inge jobb:(..kan ej skaffa barn än. Gifta tar sin tid.
Varför har alla så brottom. SLUTA STRESSA MIG!!!
Min dag har varit en fundersam dag mer än det normala.
Jag ser ut som 18 heheh men tänker och känner mig som min ålder och nu är det dags att ta tag i livet. Men det kommer ellerhur? Så länge jag kämpar.

Dagens lärdom:
Ångest kommer inifrån.
Längtan växer starkare med åren.
Att stressa gör livet hårdare.
Ditt liv kommer i din takt.
MEN JAG VILL!!

Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C
Until tomorow.
Familj,gifta,jobb det kommer. Jag vet att jag iallafall har en underbar man som jag kan forma min framtid med åhh guuud vad jag längtar!!:)



Dream


Dream
Att drömma stort och så långt som ögat kan nå är en gåva.
En dröm som vi gör när vi sover och när vi är vakna.
Att drömma är inte lätt.
Det kommer alltid tvivel,rädsla och svaghet.
Men att ens vilja drömma och försöka göra något åt det är modigt och starkt samt en trygghet.
Aldrig för sent att gå efter sina drömmar och vet man vad man verkligen vill göra när man blir "stor" så ska man inte(även om det är svårt) vänta för länge för att följa sin dröm.
Som en stor hjälte och en ledare sa.
Jag har en dröm, att en vacker dag skall nationen resa sig och förstå... att alla människor är skapade lika... Jag har en dröm om att en dag skall mina fyra små barn leva i en nation där de inte skall bli bedömda av sin hudfärg, utan enligt innehåll av sin karaktär.
av:Martin Luther King


Han gjorde allt möjligt för att sin dröm skulle bli sann och som han och många andra förebilder,fick han sin dröm och vi lever nu en värld då alla mer eller mindre blir accpterade. Inget är perfekt och vi lever i denna världen då allt analyseras innan man accepteras men hans ord har tagit oss till en ny välld som är öppen och med mer respekt.
Som han ord som bildades till en dröm,som sen uppfylldes av vi människor vill jag att min dröm ska bli sann och kanske hjälpa andra och jag kan vara en förebild att alla drömmar kan bli sanna så länge vi kämpar. Det som står i min väg som håller på att försvinna är rädsla. Klarar jag av det,kan jag bli något stort,kan jag inspirerare och bli något stort med mina ord och tankar?
Min dröm finns och den tänker jag försöka följa. Hoppas du också gör det!

Until tomorow det va dagens lärdom:
Inget är omöjligt tills du gör det omöjligt.
Allt kan lösas förutom döden.
Att drömma är en gåva ingen förbannelse.
Du bildar din egen dröm
förhinder hjälper dig på vägen till din dröm
allt har sin mening.
Leta efter signaler.
det du önskar får du inte som du exakt vill,
det kommer på andra sätt.
Lär dig att läsa genom raderna.

Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C
Cone Head du uppfyller mina drömmar med kärlek,trygghet och logik.




Nej är ett NEJ!

Nej!
Förstår inte män det eller lyssnar de helt enkelt inte när en kvinna från första början utan att flörta eller få han att tro något säger nej. Mannen fortsätter med flörtande och försöker att ta uppmärksamheten från tjejen och det roliga är att under kvällens gång så är han  så desperat att han verkligen flörtar med alla tjejer som kan tänka sig visa samma uppmärksamhet tillbaka. Jag menar om en MAN inte pojke/kille är mogen och ser bra ut kan få egentligen vilken tjej som helst,varför då vara så desperat bara för en natt. Ge upp och ge kvinnan mer respekt. Vi är varken pokaler eller leksaker.

Nu till roligare saker.

En fin vän fyllde nämligen år och i fredags firade man henne och hennes när vänner. Det va väldigt roligt,träffa nytt folk och drack lite smått faktiskt. Det blev mycket dans,skratta och prat. En trevlig fredag fick man och mycket lärde man sig på köpet. Med det kommer jag till nästa ämne.

Svartsjuka- Bagage

Ärligt talat, vissa måste bara mogna upp och inse fakta. En man som kvinna har bagage och om du nu råka lära känna utan att veta att det är en av hans ragg eller något "hänt" tjej så tycker jag verkligen inte att man ska tänka illa om den personen,hur ung eller hur gammal man är. Enligt mig tycker jag bara är löjligt. Snälla inte hennes fel att hon känner din kille eller har ett förflutet tillsammans och om du inser det och blir sur så är det bara omoget. Svartsjuka är överskattat. Va glad och nöjd att han är med dig nu och ingen annan. Fokusera på er och inte hans bagage. Om tjejen inte berättat om deras PAST eller sagt något respektlöst eller försökt att få dig att må dåligt så tyck inte dåligt om henne. Din kille måste ha haft en orsak att vara med henne så vem vet om ni kan bli bra vänner!!!THINK POSITIV!
NU?

FEST!
Det blev mycket festande denna helgen. Alltid lika roligt att dansa men fortfarande samma folk. Nu va det bara skumt folk som va på plats. Det jag väl märkte är att så snabbt man själv har ett stadigt förhållande så ska alla killar komma och ge dig uppmärksamhet så typiskt ,men skönt ändå,roligt faktiskt. Nu vet de vad de inte kan få.

Helgens lärdom:
De har varit många faktiskt
Känna många
Känna inga
Bagaget har sitt spår
Spåret har sin glädje och ett slut
Slutet är svaret
Svaret är nuet
Nuet är till för att leva.
Lev för alltid
Alltid i ditt hjärta.

Peace,Love & Devotion
until tomorow
xoxo Miss C

Osäkerhet,Rädsla,litlighet= Kärlek?


Osäkerhet!
En stor sak hos oss kvinnor, speciellt de som är kära,passionerande och bara så trygg med någon eller något. Att vi kan bli så osäkra på allt plötsligt. Varför blir det så att även om personen säger eller visar att de verkligen är där för dig No Matter What så kommer vår osäkerhet krypande och gör det istället till en störra sak som
RÄDSLA

Rädslan kommer i olika former men nästan alla får dig att vilja gå din väg och lämna din skugga efter dig.
Ingen gillar att erkänna att man är rädd eller att man ens vara det. Speciellt när det kommer att vara så svag som att säga rädd att förlora dig. Vem vill ens erkänna det eller känna så?
Då kommer nästa fråga handlar det om litlighet?

Litlighet är nog nästa steg som får dig att tänka och analysera ännu mer vart vår osäkerhet och rädsla. Men ändå tycker jag ändå inte att det har med det att göra. Tror nog att det har något mycket större och det största som kan komma efter sådana svåra ämnen är det vi absolut har svårt att säga till någon och som vi alltid ska hoppas vara för alltid när vi säger det.
Vi är alla hopplöst romantiker och vi inerst inne tror på kärleken, vi är bara osäkra,rädda och litar inte på att det ska hända en. Men när det väl gör så kommer de tre frågorna upp ännu mer och det ekar ännu större i din hjärna fast ditt hjärta säger att det inte är någon fara,så vi måste våga mer att säga:

För den gången du verkligen vågar säga det till den speciella personen så kommer du äntligen känna att det är rätt och att den här personen gör dig hel,trygg,säker och som du vet att du litar på och du bara är dum som känner något negativt i överhuvuvdtaget.
Dagens lärdom: Vi är alla rädda ibland eller mycket varje dag men vi måste prata om det och erkänna vad det är vi tänker på för det är enda sättet att veta hur du verkligen känner.
Det va dagens utmaning och åstadkommelse.
Peace,Love & Devotion
Xoxo Miss C
Goodnight:)



Förnekelse,erkännande och blind.


Så trött kände jag mig imorse fast jag la mig vid elva och somna vid den tiden också. Vakna vid halv tio och märkte att min alarm klocka inte lät och då kunde jag så klart inte ta min raskpromenad för annars hinner jag inte göra mina andra ärenden. Plus vädret va inte på min sida idag. Snöö heeela dagen,men måste ändå säga att det va rätt skönt,inte för kallt så det gick ju rätt bra ändå,när jag väl kopm upp och ut of course.


Vi människor har alltid något att skylla på. Vi har bara svårt att erkänna med att vi är bara helt enkelt lata just idag eller denna veckan. Vi vet att så snabbt vi kommer igång och går upp och tar tag i dagen så kommer vi upp och tycker fasktiskt att det inte är lika jobbigt utan rätt skönt att få komma ut och göra något även om vi kanske i en sekund tycker att det va onödigt och att det hade varit skönare att sitta/ligga hemma och bara slöa till en bra film och kaffe. Vi vill bli nyttiga,börja träna,göra något av vår vardag men ändå när tiden kommer och vi ska vara duktiga så blir vi lata och ger upp för lätt men så snabbt vi tar tag i sakerna som ex:

så känns det inte lika jobbigt längre och det känns rätt skönt och lättnad att vi faktiskt har gjort något idag trots att vädret inte va på vår sida. Vi kan mycket mer om vi bara försöker tänka mer positivt än negativt speciellt på morgonen. Ge dig själv en utmaning vänta inte på att den ska komma till dig eller att någon ska utmana dig.


Utmaning som jobbig,stor,liten och lång finns och den finns varje dag men det är upp till dig att ta tag i den och verkligen göra nytta utav det och va ett steg närmare ditt mål.

Det va dagens lärdom och utmaning för mig,No Matter What kom upp morgonen och gör nytta.
Until tomorow
Peace,Love & Devotion
XOXO Miss C


En frisk,upplyftande dag!


Vilken underbar soluppgång man kan få när man tar sin första raskpromenad detta året.
Frisk och pigg försöker jag nu bli igen.
Tog ett tag att ens komma upp imorse men blev ju väckt av så många sms som va chockade över mitt status på facebook haha. Tyckte det va så roligt hur folk verkligen tar den sida på så allvar. Skulle aldrig gifta mig utan att ha en stor fest,det är ju trots allt den viktigaste dagen i mitt liv med mannen som jag ska förhoppningsvis spendera resten av mitt liv med,hur kan jag inte då vilja att hela världen ska veta?
Aja men iallafall min dag har varit lugn och fridfull.

Jag tog tag i saker och fick saker att hända idag,jag kände mig levande,pigg och väldigt nöjd.
Längesen jag kände mig så,måste börja någonstans. Det är bara jag som kan få saker att hända,ingen kommer att göra det åt mig. Vill jag komma nån vart så måste jag få saker att hända no matter what.

Så här säger jag hej då till det dystra,olyckliga,tråkiga,jobbiga och kämpande 2010
Och hej till 2011 till nya jobb,mål,friskare kropp,piggare och roligare ÅR!

Jag har inte så mycket att tillägga till dagens händelser eftersom havet har varit lugnt,fint och solen har varit vid min sida den enda skuggan är saknaden och den blir bättre imorn.
IMORN: nya utmaningar och mycket mer av det roliga:)
Dagens lärdom:
Va stark
Vista inte svaghet
Erkänn att du kan
Tvivla aldrig på dina mål.
Du har bara dig själv!
Peace,Love & Devotion
xoxo Miss C
Cya tomorow ;)

Besviken,glad,sprallig,har blandade känslor men allting löser sig ändå!


Lite förvirrad,lite besviken men ändå med en liten procent av lättnad.
Det är aldrig lätt när man har blandade känslor över att vänta på något speciellt.
Det kan vara ett svar så man vill ha, någon man väntar på som ska komma eller bara ett prov man är nervös att göra. Poängen är att ängslan att vänta och gå runt och reflektera,analysera samt  "planera" till det du vill veta om, gör att du gör upp en bild och sen när den bilden inte blir riktigt vad du tror så kan du ha väldigt blandade känslor. Det gör det svårt att sätta de känslorna i ett fack som du brukar göra.
Men vi kinnor har alltid lätt att prata om saken och tyvärr kan det bli killkompisen eller pojkvännen i mitt fall som får höra allt som jag har på hjärtat och det är, jag vet INTE lätt I´m sorry men vi har kontakt med våra känslor mer än vad ni har och så snabbt vi har pratat om det och någon lyssnar på oss ett tag så kan vi glömma bort det och försöka sen gå vidare med en lättnad för vi har fått säga allting upp i vädret.
Lättnaden va att jag har nu mer tid för andra saker som jag verkligen vill göra detta år. Som ni kanske redan vet,plugga,jobba,resa och bara må bra så medan att man äntligen fått sitt svar så kan jag nu med enkel lättnad samt samvete kan man väl säga,gå vidare och må riktigt bra. Nu ska man prioritera andra saker som är viktigare för mig ,just nu och få detta år bli större och så mycket bättre!

Ditt förflutna är inte alltid ditt lidande,medvetna lärdom eller förvirring. Du kan alltid gå tillbaka till en speciell stund eller tid i ditt förflutna och göra den till din framtid. Allt i det glömda har fortfarande en lärdom i nutid som vi alltid har användning för. Har vuxit lite grann idag i mitt hjärta,tankar och mogenhet. Försöker verkligen tänka på ett annat sätt,mer öppet ,mer logiskt. Allting är inte svart & vitt eller fyrkantigt.


Hela min dag har varit en lärdom.

Stressa inte,du kommer inge vart
Ta din tid,svaret är närmare än du tror.
Att ta första steget är inte lätt
men det är ett steg närmare din dröm.
Våga drömma är att våga växa
Våga ta risken är att våga vinna.
Dröm alltid stort
Att drömma lite är att underskatta sig själv.
Säg jag älskar dig genom ditt hjärta.
Ord är starkt men handling är minnesvärt.
Reflektera är inte att vara rädd.
Att ta det lugnt innebär inte att man är en mes eller tråkig.

Va dig själv,för bara du lever ditt liv ingen annan kommer att göra det åt dig!

Peace,Love & Devotion
Xoxo Miss C
Always myself!



En vecka räcker!!


Helgen har gått förbi väldigt snabbt och hann knappt blinka eller känna av att få träffa,se min unerbara älskning. Jag har märkt hur det ont det verkligen gör när man saknar en person så mycket som jag har gjort. Hur man drömmer om hans ögon,läppar,hy,händer ,skratt och hur han driver med en. När man vaknar på morgonen och skrämmer sig själv när man ligger själv och han inte ligger brevid en och håller om en tajt,säkert och tryggt. Bara hans närvaro gör mig lugn igen och få mig att tänka,känna att allt kommer att lösas sig.
Att sakna någon kan för många vara lätt att göra och visst är det så. Man kan sakna det lilla minsta när det verkligen fastnar och man bara inte kan glömma bort det.
KÄR-är något som får dig att börja drömma STORT,börja vandra omkring med tankarna,börjar sakna ännu mer eller mindre roligt kanske är att vara eller bli kär kan få dig att tycka att festa inte är lika roligt samt lika spännande längre. Jo visst är det en underbar känsla som jag har längtat att få känna och vilken tur att jag valde rätt person eller ödet valde han för mig.

Under denna helgen har jag lärt mig lite mer om att ha tålamod, att sakna någon,jag älskar att dansa men jag älskar mer att bara vara med den jag saknar. Jag älskar bio och det finns inget bättre än att gå med någon du trivs med. Dansa med den du känner dig säker med,umgås med de som får dig att må bra och uttala dig själv i de rätta orden till de rätta personerna. Glöm aldrig att det är viktigt att alltid vara sig själv No Matter What!

Imorgon blir det viktiga samtal och vem vet kanske blir något bra utav detta till flera utmaningar och förhoppningsvis svar till många frågor jag har på tankarna.
Peace,Love & Devotion
XOXO Miss C

Ny perspektiv,nya tankar och plus på kanten lite roligt också:) Syrrans dag!

Fick en underbar dag idag, träffade fanny idag,vi hade väldigt mycket att prata om. A lot har hänt sen vi sågs sist. Hon gav mig iallafall en ny perspektiv på hur jag vill tänka och hur jag ska gå till väga detta år och jag tror verkligen att det kommer att lösas på det bästa sättet. Ibland behöver man höra olika saker från olika människor i ens liv för att få mer klarhet i huvuvdet på vilken väg man ska ta eller vill ta. Det är inte alltid lätt att tänka ut allting själv eller man har inte alltid alla svar. Jag vill ju tro att jag har det Moahaha...men t o m jag kan erkänna att jag har inte alltid svaren och jag är förvirrad samt ibland svag,vilken människa är inte det?. Men iallafall så hjälpte hon mig i något sammanhang. Acceptera något,någon är stort men inte lätt.

Ibland kan man känna sig så liten med många skyltar i vägen som talar om dig vart du ska men i mörkret så vet du inte vart,borde gå. Som alice kan jag känner mig ibland men jag tror att min inre ljus börjar att lysa sakta men säkert.


Nä nu till en roligare,större sak som hände idag.
Min underbara syster fyllde år. vill ni ha en påminnelse vem detta är?

Jag och syrran i mörkret:)...Happy birthday to you:)..
Myspys hemma hos Satu blev det,lite dricka,äta gott som hon laga pizza yummi sen lyssna på blandad och då menar jag från latinsk till rumänsk,80-tals musik väldigt nice:)
Varje år som går så är jag stolt och glad att du finns i mitt liv,du är verkligen min syster och jag ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA!!!! Må du ha ett underbart år,du förtjänar det bästa MUAAAHHHH

Imorn blir det lite fest och äntligen få vara med min underbar älskning som jag har SAKNAT OTROLIGT MYCKET!! DEt blir mycket avhihih ooojjaaa lika sött och gott är det:)...
Längtar bara :)
Peace,Love & Devotion cya tomorow.
Xoxo Miss C

Jobb!

Frustrerande,förvirrande,vilsledande. Brist på ord. Vet inte rikigt vad jag ska jobba med. Älskar att jobba med barn men det är inget jag vill göra resten av mitt liv. Jag älskar att jobba på café,helt underbart,givande, en stor passion men det är inget jag kan hålla på resten av mitt liv,kommer inge vart.  Jobba som säljare är något som jag har tänkt på och kan jobba med men det är ändå något att fundera vidare på,jag vet att jag är helt ok på det och kan bli mycket bättre. Just nu behöver jag jobba tills jag börjar plugga för kan bara inte sitta hemma hela dagen lång och inte göra något alls blir ju helt tokig. Ni som känner mig vet att jag snart kommer att börja klättra i väggarna. jag är son apa utan bananer..I neeed my bananas!

så om jag inte hittar ett jobb som kan hålla mig på mina fötter och får mig att slösa energi så kommer ni att se mig såhär. (inte apan) han är glad utan kolla ner nu.

Såhär fast i kvinlig version. Har ni lust och hålla tummarna för mig ifall ni inte själva har jobb då får ni gärna hålla tummarna åt er själva och hoppas verkligen att du också får jobb...

Dagens lärdom: Det tar en tid att förstå vad man verligen vill göra med sitt liv. Det ska ju trots allt förhoppningsvis hålla hela livet om men så länge man går efter sin drömmar och våga verkligen ta risken så vet du att du iallafall har försökt och man vet aldrig vart du hamnar efter det. Pengar är inte allt,din lycka är mycket mer

Peace,Love & Devotion
Imorn blir det fika,fira min syster och bara njuta.
XOXO Claudia

Nyårslöfte



2011
Jag ska lyckas!
Jag ska gå vidare!
Jag ska nå mina mål!
Jag ska tro på mig själv!
Jag ska ha kärlek!
Jag ska vara ödmjuk!
Jag ska vara respektfull
Jag ska följa mina drömmar!
När jag väl ha gjort det så kommer mitt liv att rinna som en flod genom kristall klart vatten och då vet jag att min hjärta är full av lycka och full igen.
2011 kommer att vara mitt år oh jag ska göra mitt bästa för att det ska hända!



Min lycka i ligger i mina händer! Som floden i havet ska jag låta lyckan rinna i mina händer,kropp och hjärta.Jag kommer att känna det varmt i mitt hjärta.

Peace,Love & Devotion
xoxo Claudia



Till det bästa som har hänt mig 2010


Du är underbar,du är min och du har verkligen gjort mitt 2010 till ett bättre år och bättre avslut. Du får mig att må bra,trygg,lycklig och säker. Du är det bästa som har hät mig på länge. Tack för att du finns och att är vid min sida

Många saker kan gå fel i ditt liv men en sak är säkert du tar alltid en risk när du träfar någon ny men så länge den personen kan få dig att må som en prinsessa så spelar det ingen roll hur stor risk du tar för du vet att det är det bästa som finns just nu och vem vet kanske för alltid.

Peace,Love & Devotion
Xoxo Claudia

Saknaden är stor men dags att gå vidare utan mina stjärnor i mitt liv


Barn!
Ni är livet,framtiden,det förflutna och ni har en stor och varm plats i mitt hjärta. Jag har haft en underbar tid att ta hand om er,uppfostrat er och vara spår av eran framtid. Jag har älskat,vårdat,följt eran utveckling och nu är det dags för mig att ta hand om min egen utveckling och lämna eran sida. Ni växer och jag hoppas bara att ni ska komma ihåg mig med ett varmt leende och stor saknad, för ni har lämnat ett stort hål i mitt hjärta.

Jag har nog lärt mig mer utav er än ni utav mig. Jag kommer aldrig att glömma er speciellt ni som har underbara smeknamn efter mig:)...Min lilla katt,princessa,toker,solstråle osv.

En stor kram och puss saknar er.

Peace,Love & Devotion
xoxo Claudia about my big and one of my passions

Bättre sent än aldrig. dags att uppdatera vad som har hänt...

Helt underbar ska definitivt tillbaka.grymt


En resa för mig och familjen att verkligen njuta och lära oss utav. Hur viktigt familj,tid,kärlek,kommunikation,närhet och tillit verkligen innebär. Jag har verkligen märkt hur min sista resa med min underbar familj skulle va och detta va ett bra slut samt en början. Det är så här,det kommer en tid då barnen blir vuxna,flyttar och så småningom börjar att resa med sin partner eller sin egna lilla familj och då är det inte barnen och föräldrarna längre. I min familj har vi vant oss att det är vi fyra och att vi alltid gör saker tillsammans men tyvärr så måste vi börja vänja oss att saker och ting kommer att ändras och det är inte alltid negativt.
Ändring är bra och stort.

Såg paradiset och inte bara i utsikt utan i mitt hjärta. Mitt liv år 2010 har verkligen gjort en stor omvändning om man gämför med 2009 och det har inte alls varit lätt,och denna resan så såg jag vad jag är kapabel till och vad jag verkligen vill utavlivet och banne mig ska jag fixa det på mitt sätt. 2011 ska bli bättre större och jag ska lyckas!

Så här har ni lite smakprov över vad jag fick se och vad jag fick gå igenom och det va helt underbart och det ligger så nära mig. Ska dit definitivt igen!

Peace,Love & Devotion
xoxo Claudia

RSS 2.0