Planera + Få saker gjort


Vi gillar att planera?
Vi måste planera?
Vi är vana att planera?
Vilket fall som helst måste vi alltid planera för att saker och ting ska funka tyvärr. Vi skriver i vår almenacka,vi sätter på alarm i mobilen,vi tänker ut hur vi ska göra tid,plats och vad. Vi typ "lover" oss själv att göra som vi har sagt. Men så snabbt vi ska göra det så orkar vi inte,har ingfen lust eller skjuter vi upp det så att vi aldrig gör det. Får ångest sen att vi alrig gjorde det. Planera kan funka om man verkligen vill något.

Efter planera komma få det gjort!!

Samlat ihop pengarna,papprerna är klara opch destinationen är vald,vad väntar du på? Åk iväg och ta chansen,gör det du har planerat i så många år och drömt om att göra. Nu har du allting och det enda som fattas är att du ta första steget och gör det. V planerar våra drömmar,ser framför oss våra mål men vi tar en sådan lång tid på att reagera och göra något åt saken. Jag hoppas vi inser i tid vad vi inte vill missa.

Dagens lärdom:
Vänta inte tills frågan(varför gjorde jag inte detta innan) kommer.
Planera inte bara utan ta risken och gör det.
Plan=Dröm

Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C
I want to live my dreams not just dream about them!


Fängelse= Hotell?

   
Jadu min fråga är nu såhär.
Är det meningen att de som har begått ett brott ska åka på semester och få belöning eller ska de straffas och förstå vad de har gjort? I sverige ser det ut som att de som "straffas" har det så mycket bättre än de som är hemlösa. Maten är ju ännu "värre" eller kanske borde säga ännu BÄTTRE!! Jag förstår mig inte på systemet här i sverige,hur de verkligen tänker. Hur hade tänkt att de ska lära sig eller åtminstonde aldrig vilja komma tillbaka ooch göra något brott. Är folk så uttråkade och med ingen hopp som får de att göra idiotiska saker?Jag hoppas verkligen att systemet bättrar sig och de inser hur stort problemet är,visst rättvisa till alla men nu ska vi inte överdriva med att de som begår brott och förstör vårt samhälle inte ska få en ordentlig straff. Eller?

service
  

Vad är riktig service?

Är det en restaurang där det står ingen serivce finns tillgängligt? Är det telefonservice där personen inte gör något förutom att svara i telefonen men samtidigt kollar på tv,dricker kaffe och bara latar sig hela dagen och gör ingen service i överhuvudtaget? Eller är det en servitör,städare som alltid är förberedd med ett leénde och vill göra din dag bättre? det är lite förvirrande i sverige må jag tycka. I utomlands är det självklart vad bra service är. Ett ställe där man får uyppmärksamhet,uppskattning,respekt och blir lyhörd över vad man önskar och vill. Medans i sverige verkar det absolut inte spela någon roll. Man kommer in i en butik och folk bryr sig inte att du är där. Du går till en restaurang och de skiter i ifall det smakar bra eller om allt är ok. De säger att de vill ha personer som står ut som verkligen brinner för yrket,som säljer vad de erbjuder och är en glad inbjudande person men så snabbt man visar det de vill ha så tycker de att man är ett hot och det vill ha små apor som de kan lära upp och skapa till vad de vill. Jag förstår inte rikigt ett land som är så kallt och när folket väl åker utomlands så är de glada,trevliga och varma (skitsnacka,Falskt) och när de kommer tillbaka så är de samma gamla skit som de alltid vart.

Helgens lärdom:
Skenet bedrar.
Man vill ändra m,en är själv inte villig att göra det.
Folk klagar på sverige men de gör själv inget för att bli trevligare.
Sverige vet inte vad bra service är.
Dryga människor kommer inte långt.

Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C
Snart är våren här me hope.


Självkärlek!

Vem är du? Vad vill du åstadkomma i ditt liv? Och hur kan du fortsätta att utvecklas utan att påverka dig själv negativ? Vi människor måste börja tänka mer på oss själva och mindre på andra och deras åsikter. Vi påverkas hela tiden utav andras tankar och reaktioner. Tidningar,tv:n,skvaller eller bara råd från en vän. Vi lyssnar mer på världen än på oss själva. Världen kanske inte roterar runt oss men i vår egen lilla värld så gör den det och där är vi guden,den som tar beslut och den som både påbörjar och avslutar allt. Vi försöker alltid att ha makt över folk,jobb,saker eller på vad som helst så länge vi får känna på dominansen men vi måste ta tillbaka makten över vårt egna liv och vad vi gör. Det är det som påverkar allt annat. Så snabbt vi har läört oss att göra det så vet vi nästa steg. Att älska oss själva,respektera sig själv och se oss själva i spegeln och se mer än vad alla andra se på ett positivt sätt. När vi väl kan älska oss själva till hundra procent det är då vi kan börja ge råd,hjälpa och tänka på andra till full godo,tills det inte händer så måste vi ta det lugnt och ge lite i taget.

HJÄLP!

Är det svårt att be om hjälp?

Ja det är det,vi är stolta människor eller för svaga människor för att ens be någon om hjälp. För när vi väl gör det så menas det att vi inte kan klara av det själva och vi kan då inte utvecklas som person eller i livet. Varför tänker vi så? Det kommer med vår uppfostran,vi skulle ta upp oss själva ifall vi ramla,äta själv,lära oss att gå på toa själv osv. Det har ju sin bakgrund. Vi ber inte om hjälp för det är meningen att vi ska klara oss själva. När vi väl ber om hjälp så tänker de hur kunde han/hon inte klara sig själv,det här har gjort hur länge som helst själv och ingen hjälpte mig osv.  Sen finns det de som ber för mkt om hjälp och kan inte klara något själv och det måste ju finnas en balans i det också.

Dagens lärdom:
Älska dig 1.
Skäms inte för att be om hjälp.
Tyck inte synd om dig själv för du kan!
Du är lyckligt lottad!
Små sakerna gör stora skillnader.
utnyttja de små sakerna.
En god vän är ALLTID där!

Until tomorow
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


Må bra?


Hur vet man att man mår bra?
Hur vet man att man är glad?
Hur vet man att allting i ditt liv är som det ska?
Hur vet du att du är balanserad?

Att må bra är inte lätt,det är inget man kan bara göra från ena dagen till den andra. Det är en progress som man gör och allt börjar med en själv! Själdiciplin och göra saker som man mår bra av. Dumpa det negativa i sitt liv och fokusera på det som ger ett leende på morgonen och resten av dagen. Det är inte alltid lätt när man ett tag har varit i en mörk håla av mindre slag av "depression" och som en björn i idé gömmer vi oss i en grotta hela vintern och vill inte komma ut förrän vi ser solen eller grönt igen. Men genom all kyla så måste vi försöka att hitta lyckan.
Men även det är stora frågan vad är att må bra?
Är det:

Bli mamma                   Meditera                    Semester

  
                Yoga               Champagne               Mat             

Alla de sakerna betyder olika för oss. Det som är viktigt är att vi själv analyserar vad vi gillar och hittar viljan. Jag försöker hitta de varje dag. Och tyvärr ändras det från dag till dag. V kan inte alltid vara glad åt samma sak varje dag. Det varierar likadant som vi gillar inte att äta samma mat varje dag vi vill ha variationer något att längta och sukta till. Varje dag är en äventyr och det är vår uppgift att göra det varje dag annorlunda,spännande,mättande och lycklig. 

Dagens lärdom:
Solen finns även i kylan även om den inte värmer lika starkt.
Lyckan finns där ute,leta,hitta och ta tag i den.
Du är lyckan,den finns inom dig.
Man lär sig med tiden vad vi mår bra utav.

Until tomorow
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


           


Drömmar


En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen där den upplevs ha en berättande form. Mental aktivitet förekommer även under djupsömnen (slow-wave sleep), men är då nära nog statisk; det rör sig då mer om situationer än om historier. Drömmar innehåller ofta detaljer som inte stämmer med verkligheten, och det har sedan urminnes tider varit lockande att försöka tyda dessa som en djupare innebörd eller som förutsägelser om framtiden. Ett känt exempel är beskrivningen i Gamla Testamentet av hur Josef tolkar faraos dröm som en förutsägelse om sju år av överflöd, följda av sju svåra år. Sigmund Freud gjorde omfattande drömforskning och menar att drömmar är resultatet av inre konflikter mellan omedvetna lustar (främst sexuella) och spärrarna mot att utföra dessa önskningar. Dessa konflikter uttrycker sig i drömmarna som dold symbolik
Jo DRÖMMAR!
Vi alla drömmer,åhhh vad vi drömmer fint,tryggt,vackert,avslappnad,skrämmande,djupt,sårande,spännande,förkrossande och mycker mer som drömmar gör.  Jag drömmer väldigt upp och ner och kommer oftast ihåg mina drömmar,det jobbiga är att jag alltid vill tyda de och vill veta vad de verkligen betyder. Vi alla tror på olika saker och jag tror nämlingen att drömmar är en del av mitt samvete eller att universum försöker säga något till mig genom mina drömmar. Jag tror att mina drömmar hjälper mig att leva vidare,att vilja drömma mer och större. Däremot vill inte att drömmar ska ta över mitt liv. Lär mig varje gång för att det inte ska hända.

kärlek=svartsjuka,tokigheter.

Kärleken är stark. Den får dig att göra saker du aldrig trodde att du kunde eller skulle.  Den väcker fram känslor hos dig du aldrig haft. Får dig att göra saker du annars tycker är löjligt. Du beter dig som ett barn som inte har fått godis på lördag. Du säger saker som du vet är absurd. Jag ligger på den nivån. Blir sur för det lilla minsta. Vet jag att han har pratat med någon tjej blir jag galen eller gör han något utan mig blir jag svartsjuk. Säger saker jag inte menar fast jag försöker skämta bort det. Varför beter vi oss som GALNA kvinnor så snabbt vi inser att vi har hittat kärleken? Vi blir så osäkra,rädda och försiktiga. Vi vill inte att personen ska dumpa oss och märka att han har tagit fel beslut och att han har hittat någon smalare,vackrare,sexigare och mognare. Jag kan ärligt talat säga att jag har aldrig mått såhär. Har inte brytt mig så mycket inom"normala" gränser ifall någon skulle dumpa mig eller kanske vara otrogen eller vad de gjorde när de inte va med mig. Jag brydde mig inte för jag har märkt att jag har aldrig haft så starka känslor för någon och det skrämmer mig. Jag försöker och lär mig att överkomma mina rädslor över förhållande och inte springa iväg så snabbt det blir allvarligt.

Helgens+mån,tis lärdomar.
Dagst att bygga upp självförroendet igen!
Han kan säga mycket fint men bara du kan säga vad som är sant om dig själv.
Drömmar får dig att tänka logiskt.
Drömmar får dig att vilja drömma vidare och uppnå något.
Vintern+kylan påverkar alla på något eller annat sätt.
Until tomorow
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C

Förskollärare,Barnskötare,Ledarskap är underskattade!!


De som jobbar inom omsrog är verkligen underskattade.
Det är de som tar ut era barn och hjälper deras grovmotorik att utvecklas.
Det är de som läser för era barn.
Det är de som klär de varmt när de ska ut i det kalla vädret när det regnar eller snöar.

Det är de som fryser häcken av sig när barnen måste ut och leka i snön,regnet. Det är förfärligt vad vi som jobbar inom omsorg får stå ut med. Så uppskatta oss lite mer och ge oss uppmuntran när du se en lärare/barnskötare som tar hand om ditt jobb,det är FAN inte lätt. Belive me.

Next subject!

Andedräkt.
Har ni märkt att även om människor borsta tänderna och tror att de är färscha om munnen så luktar de förfärligt?. Kan tänka mig de som åker på tunnelbanan som har precis gått upp inte duschat och haft brottom men hunnit borsta tänderna känner sig ändå fräscha? hmm satt iaf brevid någon imorse på bussen och jag blev glad så snabbt jag gick av bussen och fick känna den iskalla brisen för den va så mycket fräshare än hennes mun URK!!! Borsta inte bara tänderna,borsta tungan,där sitter mest av bakterierna kvar. Alla luktar men vissa mer än andra och hur långt du än står ifrån personen så är de ILLALUKTANDE!! Jag ä själv rädd för att lukta fast jag gör allt jag tror är rätt så försöker jag alltid ha tugummi i munnen eller dricka mycket vatten som rensar magen och gommen från det man kan ha ätit under dagen eller morgonen.

Dagens lärdom:
Jag ska aldrig underskatta mig själv igen.
Ta aldrig vilket jobb som helst.
Alla har sina gränser,gör det som får dig att må bra.
Alltid ha med mig tugummi!:P
EN dålig dag kan bli bra. med goofy humor:P

Until tomorow
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


writers block!


Writers block är det värsta som kan hända en person som alltid har något att säga eller " bättre" något att skriva om och ibland så händer det tyvärr att man har inget vettigt att skriva om och man har inte lärt sig något speciellt eller nyttigt att skriva om. För vi som älskar att skriva måste alltid ha något nytt och relevant för sina läsare att läsa om. Vi har våra fina och tråkiga dagar då fanbtasin inte kommer någonstans. Idag är en sådan onsdag. Jag har haft min vanliga dag,gjort det jag ska "borde" göra,saker och ting har rullat på. Har märkt att min gamla arbetsplats va inte a big deal egentligen och skulle alödrig vilja gå tillbaka. Har märkt att jag måste lära mig att lyssna bättre,vilket är nästa ämne (kom på det nyss). Märkt att jag läör mig mer att kolla upp och inte rakt ner hela tiden mot marken vare sig man tror att man ska ramla eller inte på grund av hur halt det är eller ifall man trampar rätt men vad händer med solen som riktar emot dig,eller en person som försöker komma förbi men klan inte? Aja nu blev plötsligt mitt skrivande mycket mer utvecklnade och kan gå vidare till nästa ämne.

Lyssna!!!

Det är så viktigt nyu för tiden att lyssna på varandra,på saker som händer runt omkring oss och mer viktigare är att lyssna på någon som har något viktigt att säga när det gäller dig och kanske din framtid. Att lyssna på råd är inte alltid en höjdare men när en person som har mer erfarenhet och är kanske äldre så är det faktiskt ett bra tecken att man ska lyssna på den personen. Jag har själv väldigt svårt för att lyssna på någon men vill alltid att man ska lytssna på mig. Jag är ganska egocentrisk på det sättet och något som jag är väl medveten samt måste ändra på. Men alla har det inte lika lätt och ibladn är det bara svårt att lyssna när man har mkt att tänka på,när något är tråkigt,något är uttjatad eller bara oväsentligt för dig och någon annan.
Med det så säger jag att min dag har varit lite av allt.
Nu myyysssaaaa..:P

Dagens lärdom:
Lära sig att lyssna är viktigt.
Writers block går över.
Ibland måste man ta det jobbiga före det roliga.
Orkar inte skriva mer.
Goodnight:P

Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


Tisdag


Tisdag är en dag som har blandade känslor.
Det kan vara en underbar dag,då man känner sig levande och att veckan har börjar bra och känner att det kommer att sluta ännu bättre. Eller så kan det kännas jobbigt,att det är alldeles för långt kvar till helgen och man tycker inte att det går någonstans. Fängslad i de första dagarna. Det kan vara en vilo dag,en dag man tar och bara chillar,sover,njuter bara tar det lugnt helt enkelt. Så vad du än känner på tisdag,ta vara på det för man vet aldrig hur snabbt veckan kan gå sen har man missat allt och vem vet hur nästa tisdag ser ut:)


Jag älskar verkligen vit snö med sol. Så vackert,rent,fräscht och fint. Det är bara en sak som kan vara jobbigt är att det är så svinkallt. Idag va det inte så kallt och rätt fint,kunde bara inte se så mkt med den starka solen plus att det snöade samtidigt. Ska ej klaga men ibland kan det vara liiiite jobbigt hehe.
Vill ha mer sol och mycker mer värme.så kan våren börja komma?.I need to take off some close:P

Dagens lärdom:
Varje dag i veckan har sin lycka.
Varje dag i veckan har sin gåva.
Varje dag i ditt liv ger dig något nytt.
Varje dag har sitt namn och händelse,ta vara på det.

Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C

Mitt första alla <3 dag firande!


Alla hjärtans dag!
Varför firar vi? Är det bara för att man ska köpa mer saker,är det för att vi ha få dagar att fira eller är det för att vi alla behöver en dag som paus för att visa till våra nära hur vi känner och vad de betyder för oss extra mycket? Borde vi inte visa varje dag? Jag tycker faktiskt att visst man ska defenitivt visa varje dag men man har ju inte alltid tid och vi behöver en dag med bara romantik,present,uppskattning och bara vara själva. Chansen för nya par att hitta varandra,chansen för att singlar att ta steget och dejta,chansen för en familj visa uppskattning inom familjens kärlek osv. Jag har själv alltid velat fira. Sen jag va liten så hoppades jag i skolan att någon skulle skicka ett brev och fråga om jag ville vara deras valentine,eller att jag skulle få en ros,eller ha en pojkvän att fira med. För mig har det alltid varit en speciell dag. Jag är en riktig romantiker och älskar att tänka som de gör i filmer. Problemet med att jag har velat det så mycket så har det inte blivit som jag har velat och det gör mig varje år besviken. I år förväntade jag inte mig något,planerade inget i förväg och va bara glad att jag hade någon

Resultatet.

Det blev att jag lagade en god middag,en smarrig,romantisk efterätt och sen blev det en rolig film och en massa vin;).Fick underbart fina rosor också.
Jag har aldrig firat denna dagen med någon och jag är glad att jag fick göra det med en sådan fin och underbar man. Du är bäst! DU har gjort denna dagen till en lycka igen. Jag är glad att vårt första firande tillsammans blev så underbar och nu har vi vår tradition.

Måndagens lärdom:
Den första gången med riktig kärlek är alltid bäst!
Uppskatta din man varje dag.
Ta hand om din man på alla sätt så tar han hand om dig.
Njut av denna dagen.

Peace,Love & Devotion.
XOXO MISS C....HAPPY

Ingen tid att passa!



Tid!?
Något möte att passa,en plats att besöka,saker som måste bli gjort i tid.
Press,stress och mer tidskrävande. Vi ska alltid ha någonstans att gå och något att göra och vi missar allt det fina som livet,jorden och människor har att erbjuda. Den här helgen har jag märkt mycket mer hur mycket tiden,klockan styr mitt liv på andra sätt. Jag stannar inte och väntar och ser hur saker och ting löser sig runt omkring mig. Jo mer vi stressar fram till en tid som måste passas ju mer förlorar vi av lärdom och stunder. Om vi ser livet som en slo motion bild så hinner vi se mycket mer än vad vi tror. Om vi tar saker som det ska vara bara och inte älta på små saker så lär vi oss att vara lyckliga över de små saker och slipper bli sura,irriterade eller bara besvikna över det lilla minsta som inte funkar på grund av tid.

Tiden må flyga iväg "tror" vi men de flyger iväg snabbare om vi stressar fram allt. Om vi tar vår tid och låter sakerna komma till oss och koncentrera oss på vad vi verkligen vill utav dagen så garanterar jag att vi hinner med mer,vi njuter mer av dagen och tiden går faktiskt långsammare och då känner vi inte att tiden är bortkastat och vi har missat en hel dag på att försöka hinna. Tålamodet finns om vi tar det LUGNT!!
Jag har själv svårt med det men denna helgen så funkade den helt underbart och logiskt.



Jag vet att alla börja känna att vintern är på väg igen, men jag har hoppet att våren ligger bakom hörnet och den smyger sig fram sakta med säkert. Tills dess så får vi försöka hålla ut med snön,is och de kalla vindarna. Vi kan vara glada att solen dyker upp rätt ofta och att vi inte ha så många molniga dagar.  Jag uppskattar solen och lugnet mer nu än någonsin. Med detta lämnar jag er och säger imorn är det en underbar dag som måste firas ni som är singlar,flörta mycket,försök hitta en dejt,eller gå på bio med en massa vänner,njut på ett mysigt sätt. Ni som har en partner ta denna dagen och lägg allt som har med vanliga vardagen åt sidan och uppskatta er käreste till fullt,vi behöver en dag att bevisa extra att du bryr dig om personen vid din sida. Man kan inte alltid visa det med allt annat man har att göra i vardagen så passa på nu och njut. I WILL;)

Helgens lärdom:
Take it easy.
Have patience.
Do what makes u happy ones,twise as long as u are happy.
Take your time and u will se how much u can get out of it.
until tomorow.

Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


Giftemål= Fängelse?


Är det verkligen så?.Tycker ni män att det är så? Är ett äktenskap ett fängelse? Man får inte göra något,kvinnan blir som en mamma,hon håller mer koll på er och ni måste alltid fråga henne vad ni ska göra innan ni ens tänker på det själv? Är äktenskap för er så överdrivet?. Tycker ni inte att äktenskap är en vänskap,kärlek som blir starkare och starkare när ni har lovat varandra till evighet,att ringen talar om att ni hör till varandra,att ni är varandras "halvor"? Giftemål är något man lovar till varandra,det är ett papper man skriver under men inget borde ändras från ett stadigt förhållande och giftemål. Det borde fortsätta likadant om inte som sagt starkare och mycket bättre. Blir ni män mer stressade,pressade? Behöver ni mer frihet? varför isåfall?.Aja en annan tanke som vi kivnnor får mer och mer och som män kanske också tänker på väldigt mycket är.


Hus,kläder,pengar,barn osv. Men det borde man tänka på i överhuvuvdtaget när man är tillsammans med någon man funderar på att leva med resten av sitt liv eller ser en framtid med. Alla de sakerna är viktigt att veta.
Vuxenlivet är inte lätt och att dela så mycket med en annan person är ett stort kliv in i framtiden. Är vi någonsin beredda för det eller är det något vi känner och bara gör?
Jag vet inte om jag är beredd men jag vet att mina drömmar om att ha det blir bara starkare och starkare för varje dag jag blir kär och kär och ännu mer kär i den underbara personen jag har vid min sida.

Dagens lärdom:
Vi är aldrig beredda.
En risk är aldrig säkert.
Älska med inga förväntningar.
Äktenskap är en gåva, tro och hopp.
Vi föds ensam och vi dör ensam men vi må inte leva ensamma.
Njut av din käreste sällskap.

Until tomorow.
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


Hygien!!!


Hygien är så viktigt!!!
Förstår inte på mig personer som inte duschar,går runt och stinker i håret,under armarna och så förväntar de sig att man ska sitta brevid de i t-banan,i bussen eller ens stå brevid de i en kö USCH säger jag bara!! Ännu värre är de som inte borstar tänderna. Förstår de inte att de luktar? att när de pratar så stinker de? och att det är fullt med bakterier som går runt också. Ju bättre man borstar och tar hand om sin mun,ju trevligare är det att stå nära och väl vilja prata med dig! Borsta tänderna morgonen och kväll är viktigt och bra för dina tänder.
Snälla Snälla Snälla,tvätta händerna när du har kommit hem,efter toalettbesök eller innan du ska äta. Du kan bli torr om händerna men det blir mindre bakterier och du känner dig fräschare och mindre smuts.
Kan folk bara lära sig lite mer om sin hygien så skulle nog vi alla vara lite trevligare och gladare samt FRÄSCHARE!


Din moder,min moder.Ordet moder.
Kvalitetstid med sin moder är något väldigt viktigt.
Att ge sin tid till personen som har burit dig i 9 månader av ditt liv, som har gett dig din näring,kärlek,trygghet och lärdom är allt du kan göra. Inget i världen kan tacka hur mycket en moder gör för sina barn. Jag älskar att umgås med min mamma. Hon ärnmin bästa vän,min dagbok,min moder,min trygghet,min förståelse,min tro och det viktgaste av allt min kärlek. Hon ger mig allt jag kan önska mig och mycket mer. Hon formar mig till den sorts mamma jag vill bli i framtiden. Jag har allt att tack min mamma för. Jag älskar verkligen att umgås med henne,om man hade mer tid.

Dagens lärdom:
Uppskatta allt du har,du fått och kan ge.
Ta hand om dig själv.
Hygien är din framtida bild.
Din moder är din trygghet.

Until tomorow
Perace,Love & Devotion
XOXO MISS C


25 års kris?

 
Ja jag vet hur gåt detta till och finns det något som heter 25 års kris?.
I min situation så börjar jag tro att det kan vara så. Men sen så tror jag att i detta sammanhanget har det att växa upp. Vid 25 så är det dags att ta mer ansvar, har mer skyldighet och man börjar djupt tänka efter vad man verkligen vill göra med sitt liv. Allt har alltid handlat om samma sak men nu börjar man få en större bild på det hela.


Förhållande kan vara spegelbilden av ditt liv. Förhållandet som man har med någon formar den personen som du är idag. Den säger till ifall du mår bra eller inte. Många tyckler inte om att det verkligen kan vara så men personen som betyder mycket för dig påverkar mycket i ditt liv, hur du kä'nner,tänker,nästa steg du ska ta. Du börjar att forma ditt liv baserat på ditt förhållande. Viktigt att ha kvar lite av dig själv så du kan stå stadigt och gå vidare med ditt förhållande på ett positivt sätt.

Mån-Tis lärdom:
Forma ditt liv som du vill ha det.
Personen i ditt liv mår bra när du gör det.
Stoppa inte ditt liv bara för att du tror att det är rätt.
Tvinga inte dig själv till något.

Until tomorow i hope.
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


OJ!!!!


Tiden går och man får mycket mer saker att göra,man kommer hem helt seg,somnar på en gång och sen börjar nästa dag i samma rytm och man hinner inte skriva ner sina tankar och berätta vad man har lärt sig. OOOJ DA!!!
Mycket har ju hänt denna veckan,börjat jobba som vikarie och hoppa runt som en jojo,så mycket har man haft att göra. Försökt att rensa mina tankar och bara köra på utan att kolla bak. IM TRYING. Älskar att skriva och speciellt berätta vad jag går igenom och hur jag har förstått av dagen,tyvärr får ni veta några dagar försent.
Bättre sent än aldrig. Right?


TICK TACK!!!
Moderklockan har börjat kickat rejält den här månaden och verkligen den här veckan när man har då gått tillbaka och jobba med barn,som jag ÄLSKAR att göra men som börjar bli jobbigt att göra,med tanken på att jag själv vill så gärna bli mamma snart. Det hjälper ju inte att alla och dp menar jag ALLA börjar bli gravida,är med barn gifter sig,flyttar och gör saker som jag vill så gärna göra snart. OKEY OKEY ska inte ha brottom men mina känslor kan jag inte styra tyvärr och mina tankar börjar bli svårare att styra. Något annat jag inte kan styra är:


MINA HORMONER!!
Jisses vad jobbiga de börjar bli! Är det åldern? Är det PMS? Är det allmänt jobbig kvinna,shit va jobbigt det är att ena dagen vara glad,ena dagen vara ledsen,ena dagen vara förvirrad,ena dagen vara arg men varje dag vilja ha kramar,kyssar och uppmärksamhet. Tycker verkligen synd om min <3 som får tåla så mycke från mig. Vi kvinnor är jobbiga men till vårt försvar är att våra hormoner är inget vi kan kontrollera. BELIVE ME!!! Vill inte må såhär. Undrar om det kan vara med åldern,att man kommer till en viss tid och kroppen börjar producera andra typer av hormoner och man blir bara jobbigare att leva med. JISSES TAKE ME BACK TO THE YOUNG DAYS! Då jag kunde ta emot vad som helst och jag inte blev ledsen eller tjurig för varje lilla sak. För tro mig är inte en sådan tjej men tydligen börjar jag bli det jag gillar minst!! I HATE IT!! Men är stolt att vara kvinna ändå,ska bara hitta min balans igen så jag inte fuckar ur hela tiden.

Veckans lärdom har det blivit:

Förändringar med kroppen är naturligt.
Man är inte kär tills man känner sig hundra i sitt hjärta.
Att tvinga fram något blir ett jobb.
Att göra något när det känns bra blir ett nöje.
Viktigt att ha en hobby.
Arbeta hjärnan på ett positivt sätt.


Du gör mig hel.
Du gör mig lycklig.
Du får mig att gråta av glädje.
Blir rädd att förlora dig.
Du är i mitt hjärta.
Du är en stor del av mig.
Du finns i mitt liv och du är dyrbar.
Du förstår och accepterar mig.
Du lämnar inte min sida.
Du är envis.
Du ger inte upp.
Du är min och jag är stolt att bli kallad din flickvän.
DU BETYDER ALLT FÖR MIG!
Pusss min Cone Head.

Until tomorow i hope;) SALSA!!
Peace,Love & Devotion
XOXO MISS C


Spegla av din säkerhet.


En hand,ett tröstande ord,en blick,en rörelse,en kudde,en famn. Allt som kan få ett barn som är rädd,osäker samt blyg, mycket säkrare och tryggare. När du känner dig säker på vad du gör och har ett bra samvete så kan du få vilket barn som helst att lita och förtro på att du kommer att skydda den. Barn är så viktiga,de är vårt liv,vår framtid, de är allt helt enkelt. Jag älskar verkligen att jobba med barn. De kan vända om hela min dag, från trött till pigg,från arg till glad, från ledsen till lycka. De är bara helt underbara. De har en logik,enkel och rolig förklaring till allt som händer samt ställer de,de självklaraste frågorna som finns och naiva som vi vuxna är ibland kan vi inte ens svara på de. Vi borde lära oss mer utav våra barn. Barn på bussen,t-banan eller på förskolan. De kan öppna ditt sinne igen och få dig att tänka klarare än vad du tror. Jag är glad att jag är i denna värld igen med mina änglar.

Jag gillar verkligen inte sjukhus. Jag ryser i hela kroppen när jag går in i en. Jag vill inte se människor lida eller må dåligt. Känns som om att jag känner deras smärta eller skulle vilja göra något för att de ska må bättre. Skulle inte kunna sova i en sjukhussäng,jag vet inte hur jag ska klara av det när jag föder barn,kommer att bli galen. Förhoppningsvis så tänker jag inte så mycket på det,men inget jag längtar till.

Dagens lärdom:
Trygg i mig själv,trygg i min närvaro.
Spegla av min säkerhet,gör barnet säker.
En hand kan göra mycket.
En ängel ligger bakom ett barns leende.

Until tomorow.
Peace,Love & Devotion
xoxo Miss C <3


RSS 2.0